OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αρκετές υποχρεώσεις με Ολυμπιακό...

Η Σουηδία εξασφάλισε εισιτήρια για το Euro 2012 ωστόσο ο Όλοφ Μέλμπεργκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσει το «παρών» στο μεγάλο ποδοσφαιρικό…ραντεβού λόγω των υποχρεώσεων του με τον Ολυμπιακό.

Η παρέα του 34χρονου κεντρικού αμυντικού κατέκτησε στο…νήμα την πρώτη θέση του ομίλου σε ένα φινάλε-θρίλερ, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτυήματος και γνωρίζοντας την…αποθέωση από τον Τύπο της πατρίδας του. Ο έμπειρος στόπερ ωστόσο υπογράμμισε πως δεν έχει καταλήξει αν θα ενισχύσει την Σουηδία στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας, καθώς προέχει η αγωνιστική σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία προβλέπεται…απαιτητική, μεταθέτοντας την οριστική απόφαση για το φινάλε της χρονιάς.

Ο άσος των «ερυθρολεύκων» σημείωσε: «Ελπίζω να βρεθώ σε Πολωνία και Ουκρανία, όμως η σεζόν είναι μεγάλη και οι υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό αρκετές. Εάν είμαι σε καλή κατάσταση θα δούμε», ενώ όσον αφορά στην νίκη επί της Ολλανδίας σχολίασε: «Είναι αλήθεια πως έχω ζήσει μαγικές στιγμές με αυτή την ομάδα, όμως το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ήταν κάτι το απίστευτο. Κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και ίσως την πιο φορμαρισμένη».
 
http://www.sportaction.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons