OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (5' Abdoun)(18' Mirallas)

  
Νίκη σημάδι τίτλου για τον Θρύλο μας στην Τούμπα, 2-0 τον ΠΑΟΚ. Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες μας δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη τη γκέλα του ΠΑΟ στη Λιβαδειά, πέρασαν αέρα από την έδρα του ΠΑΟΚ την οποία βούβαναν από το ξεκίνημα, ενώ μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στους 2 πόντους και ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανατροπή σκηνικού.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην Τούμπα αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι και το έκανε στο άψε σβήσε με τους έξοχους Αμπντούν και Μιραλάς να σκοράρουν στο πρώτο εικοσάλεπτο. Γκολ που ήταν αρκετά για μια άνετη νίκη, αφού ο Θρύλος είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απειλήθηκε ελάχιστα και άντεξε παρά το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων που χτυπούσαν στο ψαχνό ειδικά τον Μιραλάς. Με συνέπεια να αποβληθεί ο Λάζαρ στο 76 και να σβηστούν και οι όποιες μηδαμινές ελπίδες του ΠΑΟΚ να ξαναμπεί στο ματς.


Ο Μιραλάς περνάει σαν σταματημένη την άμυνα του ΠΑΟΚ και με υποδειγματικό πλασέ δίνει αέρα δύο τερμάτων στους "ερυθρόλευκους"!
  
18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0!

Δεν έχει τελειώσει η φάση, επικίνδυνο γύρισμα από δεξιά από τον Μανιάτη, δεν προλαβαίνει ο Τζεμπούρ, όχι όμως και ο Αμπντούν που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει από την μικρή περιοχή.

5' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0!

Όλο εκπλήξεις είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτσι, λοιπόν, στο 4-2-3-1 του Βάσκου τεχνικού, τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγιερι, δεξιά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Μοδέστο, αριστερά ο Μαρκάνο, στο κέντρο ο Παπαδόπουλος με τον Μέλμπεργκ, αμυντικά χαφ οι Ορμπάιθ και Μανιάτης, πιο μπροστά θα κινείται ο Ιμπαγάσα, στα άκρα οι Αμπντούν και Μιραλάς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Η 11άδα των "ερυθρολεύκων": Μέγιερι, Μοδέστο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Κάρολ, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μακούν, Φουστέρ, Ρίτσαρντς, Πάντελιτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons