OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ελλάς- Ευρώπη- Ολυμπιακός...

Καλό θα είναι να κρατάμε χαμηλούς  τόνους… Είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας, όσο εύκολα ενθουσιαζόμαστε , τόσο ακόμη πιο  εύκολα να απογοητευόμαστε… Δεν έχει τελειώσει τίποτε φυσικά με την ΜΕΤΑΛΙΣΤ… Απλά έχουμε ένα προβάδισμα, και στο σκορ και στο γεγονός ότι το «δεύτερο ημίχρονο» θα παιχτεί στο κάστρο μας… Ακόμη δεν προκριθήκαμε στους 8… και το Βουκουρέστι είναι ακόμη μακριά… Θα πρέπει να αποκλείσουμε  πρώτα την ΜΕΤΑΛΙΣΤ και μετά άλλες δύο ομάδες ακόμη… γεγονός που σημαίνει ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από την κλήρωση από την στιγμή που θα ολοκληρώσουμε πρώτα το έργο μας απέναντι στους Ουκρανούς…  Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και όπου φτάσουμε… Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ήδη 61.420 βαθμούς στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, σκαρφαλώσαμε  στην 32η θέση της ειδικής βαθμολογίας της, και με νίκη –πρόκριση επί  της ΜΕΤΑΛΙΣΤ , κατακτάμε την 28η  θέση !!!!!

Και όμως το φετινό ευρωπαϊκό ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό… καθώς αρχίσαμε με δύο ήττες εκ των οποίων η μία στην έδρα μας…  Ούτε φτάσαμε τυχαία εδώ που έχουμε φτάσει… Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός , όσο και εκτός έδρας…. Δούλεψε και οι κόποι του ανταμείφθηκαν , για να φτάσουμε σήμερα να έχουμε 6 νίκες και 3 ήττες με 11 τέρματα υπέρ και 6 κατά…. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη…  Όσο όμως προχωράμε, τα πράματα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα… και επειδή στην Ελλάδα ζούμε, η επιτυχία από την καταστροφή απέχουν ελάχιστα…. Εδώ κάποιοι είναι ικανοί να διαγράψουν την φετινή πορεία αν χτύπα ξύλο αποκλειστούμε στην φάση των 8…. από την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ, αν περάσει  !!!!!!

Και να αρχίσουν να επιρρίπτουν ευθύνες…. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα στον κόσμο να είσαι πρώτος στο πρωτάθλημα ,  στον ημιτελικό του κυπέλλου και φαβορί για την κατάκτηση τους… και ένα βήμα από τους 8 του ΟΥΕΦΑ!!!!  Όσο και χειρότεροι να είναι οι εν Ελλάδι αντίπαλοι σου καθώς όλοι ξέρουν πως φτάσανε να το διεκδικούν!!!!! Τα θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα είναι για να πουλάνε φύλλα… Εξ άλλου ακριβώς οι ίδιοι που τώρα αποθεώνουν δεν το έχουν σε τίποτε αύριο να κράζουν… και σ αυτό είναι ειδικοί…. Ειδικά αν πρόκειται για Ολυμπιακό βγάζουν όλο το μένος τους!!!! Γιατί ο Ολυμπιακός τους έχει αναγκάσει να τον αποθεώνουν  πριν,  μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά !!! Απέχουμε μόλις 90 λεπτά από τους 8… αυτή είναι η πραγματικότητα…  Αν πρώτα ο Θεός περάσουμε θα απέχουμε 180 λεπτά από τους 4 !!!! και όχι από το Βουκουρέστι…. Έχει ο Θεός μέχρι να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό!!!!



Αλέκος Αδαμαντόπουλος
 http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons