OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

O Πάντελιτς μιλά για τον τραυματισμό του...

Για την κατάσταση του τραυματισμού του μίλησε ο Μάρκο Πάντελιτς, τονίζοντας πως τα νεότερα θα γίνουν γνωστά από την Παρασκευή όταν και θα βγάλει τον νάρθηκα. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα έσπασε το πόδι του, μίλησε στην ιστοσελίδα telegraf και αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του όσο και στους στόχους της ομάδας του την φετινή περίοδο.

«Την Παρασκευή (09/03) θα βγάλω τον νάρθηκα και μετά θα κάνουμε εξετάσεις για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Η ανάρρωση θα έρθει καλύτερα χωρίς τον γύψο στο πόδι, αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά του δρόμου. Θα χρειαστεί να ξεκουραστώ για ένα μεγάλο διάστημα και έπειτα από τρεις εβδομάδες θα αρχίσω ελαφριά προπόνηση, κυρίως ποδηλασία», τόνισε αρχικά ο Μάρκο Πάντελιτς.

Για το αν θα ρισκάρει την συμμετοχή του σε φιλικό της Εθνικής Σερβίας με την Ισπανία τον Μάιο, δήλωσε: «Δεν θα ρισκάρω. Θα ήταν ανόητο. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, ακόμα και αν το παιχνίδι δεν ήταν φιλικό. Χρειάζεται υπομονή ο συγκεκριμένος τραυματισμός και πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος προτού αρχίσει η προετοιμασία. Νομίζω ότι η Εθνική μπορεί να παίξει καλά και χωρίς εμένα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Κύριος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη επιθυμία να πάρουμε το Κύπελλο, ώστε να δείξουμε την απόλυτη κυριαρχία μας στην Ελλάδα. Φυσικά θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Europa League αν και δεν είναι εύκολο, επειδή υπάρχουν σημαντικές ομάδες στη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε τον τίτλο για να εξασφαλίσουμε του χρόνου την έξοδο μας στο Champions League».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons