OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εχει ποιότητα, «άστρο» κι ένα αμυντικό δίδυμο top class...

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και παρότι η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη μόνο εύκολη δεν θα είναι, οι βάσεις για την συνέχεια έχουν μπει.

Είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει μία αρκετά ικανοποιητική πορεία στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόσο με την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα.

Η Μέταλιστ ήταν μέχρι και πριν από τον αγώνα, το φαβορί για την πρόκριση και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι δεδομένο πως δυσκολεύτηκε αρκετά στο α' ημίχρονο. Εκεί φάνηκε πως οι Πειραιώτες έχουν ποιότητα ως ομάδα, όμως έχουν κι «άστρο».

Οι γηπεδούχοι παρότι δημιούργησαν αρκετές φάσεις, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν καμία από τις ευκαιρίες και με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, δέχτηκαν το γκολ από τον Φουστέρ.

Απέδειξαν αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Πως πρόκειται για μία ομάδα πολύ επικίνδυνη επιθετικά, που έχει όμως μεγάλες αδυναμίες στην άμυνα και που επίσης δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε την «φανέλα» να διαχειριστεί ένα παιχνίδι που κατά τη διάρκειά του, «στράβωσε».

Εάν εξαιρέσει κανείς τις «χαζές» κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν αρκετοί «ερυθρόλευκοι» (με κυριότερη εκείνη του Μέλμπεργκ που χάνει και την ρεβάνς στο Καραϊσκάκη), τότε πρέπει να σημειώσουμε πως κάθε ένας από αυτούς που αγωνίστηκαν αξίζει συγχαρητήρια για την απόδοσή του.

Το μεγαλύτερο μπράβο όμως θα πρέπει να πάει, για μία ακόμη φορά στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δηλαδή στους Αβραάμ Παπαδόπουλο (κυρίως) και Ολοφ Μέλμπεργκ. Σε έναν αγώνα που δέχτηκαν πραγματικά αφόρητη πίεση, έδειξαν και πάλι την κλάση τους, που αναμφισβήτητα είναι τοπ επιπέδου.

Ο Μέλμπεργκ έκανε, σε όλο το παιχνίδι, ένα λάθος (επέτρεψε στον Σόσα να βγάλει μια σέντρα στο 55') ενώ ο Αβραάμ κανένα. Ηταν πάντα στην σωστή θέση, πήγαινε πρώτος στη μπάλα και σταματούσε οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια στον χώρο ευθύνης του. Πραγματικά απίστευτο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons