OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

“Επιθετικά από την αρχή”...

Ο Ρόϊ Κάρολ μίλησε στην Real News...

«Έχω παίξει ποδόσφαιρο στη Μεγάλη Βρετανία και κατάγομαι από εκεί. Πιστεύω πως σε κάθε ματς πρέπει από την αρχή να μπαίνεις επιθετικά. Να είμαστε πνευματικά δυνατοί και να μη μείνουμε πίσω. Επιβάλλεται η επίθεση και θα αμυνθούμε, αλλά και θα επιτεθούμε σαν ομάδα. Θα είναι γεμάτο το γήπεδό μας και οι φίλαθλοί μας θα μας δώσουν ώθηση. Εμείς πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας.
Όταν παίξαμε εκτός έδρας είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά τους έλειψε η τελική προσπάθεια. Τώρα παίζουν εκτός έδρας και η πίεση θα είναι σε εμάς, αφού θέλουμε το αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League και στα νοκ άουτ παιχνίδια».

Για την απουσία του Κοντρέρας: «Δεν ξέρω ποιος θα παίξει. Σίγουρα η εμπειρία ενός τέτοιου παίκτη είναι σημαντική κι γι’ αυτό είναι απώλεια. Έχουμε όμως καλό ρόστερ και δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και οι νέοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία».

Για τον Μέγιερι: «Είμαι στο άθλημα τόσα χρόνια. Έχω παίξει σε πολλές ομάδες και στο τέλος της ημέρας έχουμε όλοι έναν στόχο κοινό. Μιλάμε για τα παιχνίδια και πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Είναι καλός τερματοφύλακας και είμαστε φίλοι. Μπορεί να μπει και να δώσει λύσεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons