OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 11-10... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ....

Κυπελλούχος Ελλάδας για 16η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με νίκη 11-10 επί της Βουλιαγμένης στον τελικό του Final 4 στο «Ρέστειο» του Αλίμου.

Mετά το πρωτάθλημα, με «σκούπα» επί του ΝΟΒ, ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το Κύπελλο ολοκληρώνοντας τη σεζόν χωρίς ήττα, αφού είχε 27 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 3 νίκες στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός εκεί όπου έπρεπε έπαιξε πολύ καλά και χάρη στην εμπειρία των παικτών του πήρε και αυτό το τρόπαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-4 και 4-5, αλλά ο Γιώργος Ντόσκας με δυο γκολ του έδωσε δις το προβάδισμα στον Ολυμπιακό (7-6 και 8-7).
Το 8-7, μάλιστα, έγινε στο 1’’΄πριν από την λήξη της 3ης περιόδου. Στην 4η περίοδο ο Χρήστος Αφρουδάκης έκανε το 8-8 αλλά ο Χριστόδουλος Κολόμβος έδωσε ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό (9-8) με γκολ από τον φουνταριστό.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης ισοφάρισε εκ νέου σε 9-9 αλλά ο Κώστας Μουρίκης με ένα εκπληκτικό γκολ στο 3΄29 έκανε το 10-9.  Ο Μπλάι Μάλιαρακ πέτυχε το πρώτο του γκολ στον αγώνα στο 1’27 και έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα 2 τερμάτων στον Ολυμπιακό. Ο Χρυσοσπάθης με πέναλτι μείωσε σε 11-10 στο 1’04, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, βρίσκοντας πανάξιο νικητή τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως σκόραραν 9 από τους 13 παίκτες!

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 2-2, 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 1,  Ποντικέας 1, Ντόσκας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1,  Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.
 
Τι να πει κανείς για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Άλλη μία κούπα ήρθε στον Πειραιά αυτήν την φορά από τους άνδρες του πόλο που ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά κατακτώντας και το κύπελλο Ελλάδος. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου για 16η φορά στην ιστορία τους στέφθηκαν κυπελλούχοι επικρατώντας με 11-10 της Βουλιαγμένης σε μία ονειρεμένη χρονιά για τον Ερασιτέχνη που σάρωσε ότι βρέθηκε μπροστά του.
 
Μετά τα νταμπλ σε βόλεϊ αντρών και γυναικών, ήρθε και εκείνο στο πόλο ανδρών, και το μόνο που απομένει για να τελειώσει αρμονικά η σεζόν είναι και η κούπα στο πρωτάθλημα στις γυναίκες. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη απλά θέλουν να κάνουν το αυτονόητο και στους τελικούς με την Βουλιαγμένη να πάρουν το δεύτερο τρόπαιο τους μετά την κατάκτηση του Len Trophie.

Ο Ερασιτέχνης απογείωσε τον Θρύλο και φέτος όλη βλέπουν την πλάτη του με το μέλλον αλλά και το παρόν να είναι και πάλι «ερυθρόλευκο».

Γνώριμο το σκηνικό των τελευταίων χρόνων, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αρχίζουν να σκέφτονται να κλείνουν από τώρα για τις επόμενες χρονιές τέτοια εποχή, κέντρα διασκέδασης προκειμένου να γιορτάζουν με την ψυχή τους οι αθλητές των τμημάτων. Με τόσες κούπες που έχουν κατακτήσει δηλαδή δεν υπάρχει άλλη λύση.

Έως ότου γίνει αυτό, οι παίκτες γιόρτασαν χθες βράδυ το νταμπλ που έκαναν. Κέρδισαν με... σουίπ τη Βουλιαγμένη στους τελικούς του πρωταθλήματος, την κέρδισαν στον τελικό του Κυπέλλου και ως εκ τούτου, γιόρτασαν με τον κατάλληλο τρόπο τα τρόπαια.

Μοναδικές στιγμές από τους πολίστες του Ολυμπιακού, που του έδωσαν και κατάλαβε χθες βράδυ. Η σεζόν τελείωσε ιδανικά για αυτούς και είχαν την ευκαιρία να είναι πιο ελεύθεροι και να πιουν λιγάκι παραπάνω.

Άντε και του χρόνου!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την ομάδα πόλο ανδρών για τη μεγάλη επιτυχία της να κατακτήσει το Κύπελλο και κατ’ επέκταση το νταμπλ, έχοντας μόνο νίκες εντός συνόρων και νικώντας στον τελικό του κυπέλλου με 11-10 τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία της, απέναντι στη Βουλιαγμένη. Ακόμη ένας τίτλος προστέθηκε στη συλλογή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons