OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πήρε εξιτήριο ο Ολαϊτάν...

Το μεσημέρι της Τετάρτης (12/3) ο Ολαϊτάν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Metropolitan δίνοντας το "παρών" σε γεύμα που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Yστερα από δέκα σερί μέρες παραμονής του στο νοσοκομείο Metropolitan, λόγω του προβλήματος υγείας που εμφάνισε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης', ο Μάικλ Ολαϊτάν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Metropolitan, το οποίο βρίσκεται στο Νέο Φάληρο. 

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας έκανε έκπληξη στους συμπαίκτες του καθώς εμφανίστηκε κατά την διάρκεια γεύματος των συμπαικτών του σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την πορεία της υγείας του Νιγηριανού άσου αλλά και από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν.
Ο Μίτσελ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό


Ο Μίτσελ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Γευματίζοντας με τους παίκτες μου γιορτάζοντας την επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν. Σπουδαία μέρα".  


Having food with my boys celebrating the return of Michael Olaitan. Great day! pic.twitter.com/tUevueaEEW — Míchel (@MichelFootball) March 12, 2014



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons