OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Απρόοπτο με Μέλμπεργκ

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης (27/2, 19:30). Εκτός αποστολής έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Φετφατζίδης, επιστροφή σε αποστολή για τον Ουρτάδο.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το Σάββατο (26/2) στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 24η αγωνιστική της Super League.
Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, αποχώρησε ο Μέλμπεργκ, ο οποίος έχει μία διάταση στον λαγονοψοίτη μυ, δεξιά. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί τη Δευτέρα (28/2) σε εξετάσεις και, φυσικά, έμεινε εκτός 18άδας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζεμπούρ.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγκιερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, θα προπονηθούν την Κυριακή (27/2) στις 10:30.
Ο Φετφατζίδης έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός 18άδας, ενώ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ουρτάδο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 22 Δεκεμβρίου.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons