OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Λατρεύω τον Ολυμπιακό...

Προτεραιότητα για το μέλλον του Κάιλ Χάινς είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε. 

 Είναι ο αγαπημένος της κερκίδας του Ολυμπιακού αλλά και ο ίδιος έχει «κολλήσει» τόσο πολύ με την ομάδα του, πράγμα που φαίνεται από κάθε δήλωσή του.

Ο λόγος για τον Κάιλ Χάινς ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Men’s Health» επανέλαβε την αγάπη του για τους «ερυθρόλευκους», ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Πειραιά είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητά του για το μέλλον του ενώ… έσταξε μέλι για τον Βασίλη Σπανούλη.

«Προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Λατρεύω την ομάδα, λατρεύω τους συμπαίκτες μου, λατρεύω τη χώρα. Ειδικά η Γλυφάδα είναι ένας πραγματικός παράδεισος», είπε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ και πρόσθεσε:

«Ο Βασίλης είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ μου, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω μαζί του. Και ξέρεις κάτι; Ο Μπίλι δεν είναι κορυφαίος μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και ως προσωπικότητα. Είναι τρομακτικός ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει, ο τρόπος που μιλάει σε εμάς πριν και μετά τα παιχνίδια και ο τρόπος που προετοιμάζεται πριν από τα μεγάλα ματς. Ο τύπος είναι φαινόμενο».

Τέλος, αναφορικά με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας τόσο στην Πόλη όσο και στο Λονδίνο, σχολίασε: «Η περυσινή χρονιά ήταν ασύλληπτη. Δεν μας περίμενε κανείς. Σχεδόν ούτε κι εμείς οι ίδιοι. Απίστευτο κατόρθωμα. Η φετινή, όμως, είναι πιο γλυκιά. Πετύχαμε μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους και μεγάλες διαφορές. Δεν δώσαμε περιθώρια αμφισβήτησης κι αυτό έχει μεγαλύτερη αξία, αφού όλοι ήταν πιο κουμπωμένοι από τη στιγμή που αντιμετώπιζαν τον πρωταθλητή Ευρώπης». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons