OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο «χάρτης» της νέας Ευρωλίγκας...

Ανακοινώθηκαν από την Ευρωλίγκα οι ομάδες που θα συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης, αλλά και ποιες οκτώ θα συμμετέχουν στα προκριματικά. 

Τις 23 ομάδες που θα λάβουν μέρος στους ομίλους της νέας Ευρωλίγκας, αλλά και τις οκτώ που θα διεκδικήσουν την τελευταία θέση ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Εκκρεμεί, ωστόσο, η έγκρισή της λίστας από τους μετόχους της Ευρωλίγκας, σε συνεδρίαση που θα γίνει στις 3 Ιουλίου, παραμονή της κλήρωσης για τη νέα σεζόν.

Έξι ομάδες είναι πρωτάρες στους ομίλους: η πρωταθλήτρια Γαλλίας Ναντέρ, η πρωταθλήτρια Πολωνίας Ζιέλονα Γκόρα, ο δευτεραθλητής Αδριατικής Λίγκας Ερυθρός Αστέρας, η κάτοχος του Eurocup Λοκομοτίβ Κουμπάν, η πρωταθλήτρια Ουκρανίας Μπουντιβέλνικ και η δευτεραθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν.

Οι 23 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων είναι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Σιένα, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάλαγα, Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Γαλατάσαραϊ, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία), Μπάμπεργκ, Μπάγερν (Γερμανία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Ναντέρ, Στρασμπούρ (Γαλλία), Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Μπουντιβέλνικ (Ουκρανία), Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία).

Στα προκριματικά μοναδική αλλαγή είναι η συμμετοχή της Ρίγα (Λετονία) αντί της Ιγκοκέα (Βοσνία). Οι υπόλοιπες επτά ομάδες είναι οι Μπάνβιτ (Τουρκία), Οστάνδη (Βέλγιο), Βαρέζε (Ιταλία), Χίμκι (Ρωσία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Όλντενμπουργκ (Γερμανία) και Νίμπουρκ (Τσεχία). 

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons