OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Brent Petway....

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Brent Petway. Ο Αμερικανός θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια...

 




Λίγη ώρα μετά την υπογραφεί του με τους Πειραιώτες, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΚΑΕ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Θρύλου πλέον, τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή ήθελε να αγωνιστεί στους δις πρωταθλητές Ευρώπης και πως όταν του έγινε η πρόταση την σκέφτηκε απλώς λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Πέτγουεϊ ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί τα δυο τελευταία χρόναι, παράδειγμα για όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ και σχολίασε ότι δεν φοβάται την πίεση που μπορεί να νιώσει στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού και ότι πιστεύει στον εαυτό του.

«Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα», σχολίασε ο Αμερικανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πίεση που μπορεί να νιώσει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός:

«Δεν φοβάμαι καθόλου. Η πίεση με κάνει να παίζω καλύτερα. Θα είναι καλό για μένα να δουλέψω σ’ ένα άλλο επίπεδο. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σ’ όλους».

Για τον «ιπτάμενο» Αμερικανό δεν ήταν δύσκολο να πει ναι στον Ολυμπιακό: «Το σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα (σ.σ.: γέλια). Ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να παίξω για τους back to back πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό που ήθελα έγινε».

Όσο για τη σχέση του με τον κόσμο τόνισε: «Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να το ζήσεις στο 100%. Έρχομαι για να χαρώ το παιχνίδι, αλλά κυρίως για να πανηγυρίσω νίκες. Καμία ομάδα και κανένας παίκτης δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα κερδίζει πάντα.

Όταν όμως προσπαθείς κι έχεις τη βοήθεια του κόσμου τότε μπορείς να πετύχεις πολλά και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δυο χρόνια είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους όσους εμπλέκονται με το μπάσκετ».

Born: May 12, 1985 (age 28), McDonough, Georgia, United States
Weight: 93 kg
Team: Idaho Stampede (#15 / Forward)
Education: University of Michigan

Career history
 
2007–2009 Idaho Stampede (D-League)
2009 Ilysiakos (Greece)
2010 JA Vichy (France)
2010–2011 Harlem Globetrotters

2011–2013 Rethymno Aegean (Greece)
2013- Olympiacos B.C. (Greece)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons