OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αμυντικός μεγάλης κλάσης... Μιγκέλ Τόρες...

Ένα πολύτιμο εργαλείο πρόσθεσε στη «μηχανή» του ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέσπασε πρόσφατα την υπογραφή του Μιγκέλ Τόρες. Ο Ισπανός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και όλοι θεωρούν πως θα μπορέσει να προσφέρει. Μερικοί που το πιστεύουν αυτό είναι ο Πάμπλο Ορμπάιθ και ο τεχνικός της Χετάφε Λουίς Γκαρσία Πλάθα, που μιλώντας στη «Real News» έκαναν λόγο για αμυντικό μεγάλης κλάσης.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και στο πρόσωπο του Μίγκελ Τόρες βρήκε έναν πραγματικά καλό αμυντικό. Αν πρέπει να επιλέξω με ποιον από τους Ραούλ Μπράβο ή Μαρκάνο μοιάζει περισσότερο, θα έλεγα τον δεύτερο. Ο Τόρες είναι πιο κοντά ως παίκτης με τον Ιβάν. Και ο Ιβάν είναι σοβαρός άνθρωπος και αμυντικός. Μόνο που ο Τόρες παίζει κυρίως δεξιά, αλλά μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας Μαρκάνο αλλά για τα δεξιά», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Θρύλου, για να συνεχίσει ο Πλάθα.

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορεί να ζητήσει κανείς από τον Μίγκελ. Είναι επαγγελματίας. Πολύ σοβαρός. Συνεπής ποδοσφαιρικά. Δεν δημιουργεί προβλήματα. Είναι ένας παίκτης που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας και στο κέντρο. Τον είχα χρησιμοποιήσει παντού και ήταν καλός. Έχει ουσία στο παιχνίδι του. Είναι αμυντική λύση μεγάλης κλάσης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons