OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Την Παρασκευή εισιτήρια για Καλλονή...

Κυκλοφορούν την Παρασκευή (16/8) τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ολυμπιακό, με τους οπαδούςε του Θρύλου να προετοιμάζονται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ.

Στον ρυθμό της αναμέτρησης της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στην Κλαλονή ζουν και αναπνέουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού! Όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την νεοφώτιστη ομάδα της Λέσβου, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ θα τεθούν σε κυκλοφορία την ερχόμενη Παρασκευή, με τους φανς των 40 φορές πρωταθλητών Ελλάδας να προετοιμάζονται να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Καλογρέζας και να το βάψουν κατακόκκινο, όπως συνηθίζουν!

Όπως όλα δείχνουν, το ΟΑΚΑ θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» το βράδυ της Δευτέρας, με τους οπαδούς του Θρύλου να ετοιμάζονται να δημιουργήσουν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την απαιτούμενη ώθηση να φτάσει στην πρώτη της νίκη στην προσπάθεια για το 41ο τίτλο!

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα, 19/08/2013 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", την Παρασκευή 16/08 από 10:00 έως 18:00, το Σάββατο 10:00-15:00 και την Δευτέρα 10:00-18:00.

Επίσης την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται εισιτήρια και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ ( Σταθμός Ηλεκτρικού Ειρήνη ) από τις 13:00 έως την έναρξή του.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 10€, 15€, 20€.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons