OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

«Τρέλανε» τους Ισπανούς ο Ολαϊτάν...

Την… πλάκα του έπαθε ο πρώην πρόεδρος της Βαλένθια, Χάιμε Ορτί Ρουίθ, με τον Μάικλ Ολαϊτάν και ρωτούσε σχετικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. 

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εμφάνιση του Μάικλ Ολαϊτάν στο προχθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Βαλένθια.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έκλεψε τις εντυπώσεις και μέχρι ο Χάιμε Ορτί Ρουίθ (πρώην πρόεδρος των «νυχτερίδων») ήθελε να μάθει πληροφορίες για ταλαντούχο άσο.

Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου, με τον οποίο κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2004, τους ήξερε όλους σε γενικές γραμμές τους παίκτες των Πειραιωτών, όμως δεν ήξερε τίποτα για τον 20χρονο φορ που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

«Ποιος είναι αυτός με το 81;», ρώτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης τους «ερυθρόλευκους» ο Ρουίθ, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον και θέλησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Ολαϊτάν. Επίσης, υποστήριξε ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, φοβερό ταλέντο και διαθέτει τρομερά προσόντα.

Παρότι ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής για δύο σερί αγώνες, έδειξε τι πρέπει να κάνει κάποιος για να κερδίσει θέση στο φετινό ρόστερ, το οποίο – ιδιαίτερα στη γραμμή κρούσης – είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Ο διεθνής άσος με την ενέργεια που έβγαλε, τη θέλησή του και το ταλέντο του «ανέβασε» τη γενικότερη εικόνα της ομάδας και λίγο έλειψε να έρθει τουλάχιστον η ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός παίκτης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έχοντας πετύχει τρία γκολ και έδειξε ότι είναι «παρών» εκεί που πρέπει. 

http://www.sport-fm.gr

 Ικανοποιημένος από την προσαρμογή του Μάικλ Ολαίτάν και την απόδοσή του στα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο μάνατζέρ του, Πασχάλη Τουντούρης.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός ήταν από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος στο πρόσφατο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Βαλένθια – και ανάγκασε μέχρι τον πρώην πρόεδρο της Βαλένθια, Χάιμε Ορτί Ρουίθ, να μάθει πληροφορίες για εκείνον.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο 20χρονος παίκτης κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχοντας πετύχει τρία γκολ.

Όλα αυτά είναι λογικό να κάνουν χαρούμενο τον άνθρωπο που πίστεψε στο ταλέντο του και πλέον όλοι αναγνωρίζουν την αξία του, η οποία άρχισε να φαίνεται από την περσινή σεζόν με τη Βέροια.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνειδητοποιώ ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν καταλάβει την ποιότητα και τις τεράστιες δυνατότητες του Μάικλ Ολαϊτάν», έγραψε ο ατζέντης του διεθνούς άσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons