OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«H ατμόσφαιρα δεν παίζεται!»...

Μαγεμένος από τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τετράστερου Θρύλου Γκαετάν Μπονγκ, βάσει μηνύματός του στο twitter.

 Tον εντυπωσιασμό του από την εκπληκτική ατμίοσφΑιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Θρύλου εξέφρασε ο Γκαετάν Μπονγκ! Ο νεοπαοκτηθείς Καμερουνέζος αμυντικός, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο πραγηματοπο«ντεμπολύτο» του με την φανέλα του τετράστερου, κυριολεκτικά έμεινε άφωνος από τις εκδηλώσεις λατρείας των φίλων του Ολυμπιακού.

Οι φανς του Θρύλου  με την συγκλονιστική τους συμπαράσταση βοήθησαν αποφασιστικά τους νταμπλούχους Ελλάδας να πετύχουν τη ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά και να φτάσουν στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που τους ε΄φερε μόνους πρώτους στον βαθμολογικό πίνακα από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική! 

Κάτι το οποίο φρόντισ ενα εκφράσει ο νεοαποκτηθείς αμυντικός με σχχετικό του μήνυμα στο twitter:
«Πρώτο ματς, πρώτη φανταστική νίκη. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου δεν παίζεται…», ήταν το σχόλιο του Καμερουνέζου διεθνή άσου, ο οποίος ακόμη δεν έχει δει τίποτα και απλά πήρε μια πρώτη γεύση για το τί πρόκειται να ακοουθήσει στα επόμενα παιχνίδια των 40 φορές πρωταθλητών Ελλάδας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons