OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Είπε το «ναι» ο Γιαταμπαρέ... «Κλείνει» Μπονγκ....

Ο 24χρονος διεθνής μέσος με το Μάλι της Μπαστιά φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και οι νταμπλούχοι Ελλάδας από την πλευρά τους δίνουν μάχη ώστε να επέλθει συμφωνία και με την Μπαστιά. Η διοίκηση του συλλόγου της Κορσικής να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και οι Πειραιώτες προσπαθούν να ρίξουν τη τιμή του στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, δέλεαρ για εκείνον αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Πιέρ Ισά, ο οποίος προσπαθεί να «τελειώσει» το συντομότερο δυνατόν την μεταγραφή του πολυσύνθετου Αφρικανού μέσου.

Όσον αφορά τον Μπονγκ, η περίπτωσή του Καμερουνέζου μπακ-χαφ προχωράει πιο γρήγορα μετά τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στην υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στην Βαλενσιέν για τον 25χρονο αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά στη συγκεκριμένη μεταγραφή




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons