OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Όνειρο μας να πάμε ψηλά...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για την κλήρωση του Champions League λέγοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα.

Μάλιστα, προανήγγειλε την προσθήκη άλλων δύο παικτών στο ρόστερ, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα να αποκτηθεί ακόμα και τρίτος, ενώ αναφέρθηκε και στην μάχη με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος ανέφερε ότι πιστεύει πως οι Πειραιώτες τη φετινή σεζόν, μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Μιλάμε για ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Η Παρί και η Μπενφίκα, η Αντερλεχτ έχει ανάλογο μπάτζετ με δικό μας, δεν είναι η τέταρτη ομάδα που περιμέναμε, Βέβαια θα μπορούσε να ήταν η Νάπολι, ή ομάδα από την Ισπανία, που θα ήταν πιο ισχυρή. Είμαστε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι και αν ο Ολυμπιακός παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και το ρόστερ που έχουμε φέτος μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα, κάτι που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε, θα περάσουμε. Τις επόμενες μέρες δυο-τρεις μέρες θα γίνουν δύο προσθήκες που θα βοηθήσουν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν αντίπαλοι, ο ΠΑΟΚ, έχει ενισχυθεί, έχει καλό προπονητή και θεωρούμε ότι θα είναι πιο δύσκολο από πέρσι.

Δυο χρονιές φτάσαμε πολύ κοντά και για αποτελέσματα που κρίθηκα στα τελευταία λεπτά η ομάδα δεν πέρασε επόμενη φάση. Φέτος πιστεύω ότι από το πρώτο παιχνίδι να μπούμε δυνατά, να μπορέσει ο προπονητής να αξιοποιήσει το πολύ καλό υλικό που έχουμε, να πάμε μπροστά και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και να προχωρήσουμε.

Όπως φάνηκε και με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολο να παίζουμε Τετάρτη Champions League και Κυριακή πρωτάθλημα και να κερδίζουμε. Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει βέβαια με επιτυχία στο παρελθόν αλλά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, σκληρές προπονήσεις και παίκτες που να έχουν επίπεδο για να ανταπεξέλθουν. Μία ομάδα πρέπει να χτίζεται χρόνια για να ανταπεξέλθει και να κερδίζει. Θέλουμε να πιστεύουμε και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστεύουμε, ότι θα προχωρήσουμε δυνατά και στα δύσκολα θα ανταπεξέλθουμε. Στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι θα το πράξουμε και θα μπορέσουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη διαδικασία.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα περάσει στους «16», νομίζω ότι με δύο παιχνίδια, στην έδρα μας και εκτός, όλα μπορούν να συμβούν. Το θέμα είναι στα πρώτα 6-7 παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να επιτύχουμε να μπούμε επόμενη φάση. Δεν ανησυχούμε, μπορούμε να προετοιμαστούμε και να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Το θέλουμε και είναι το όνειρό μας.

Σε 2-3 μέρες πιστεύουμε ότι θα έχουμε τελειώσει. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για δύο παίκτες, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν τελειώσουν οι μεταγραφές. Μπορεί να παρουσιαστεί κάτι που δεν θα μπορείς να πεις όχι. Πρόκειται για 2 παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μπορούν να βοηθήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος στις υποδομές και ακαδημίες. Το είδατε πέρσι με τα πολύ καλά αποτελέσματα της ομάδας Νέων μας πόσο μακριά φτάσαμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του NextGen Series. Και φέτος θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάμε εξίσου καλά. Εχουμε κάνει αυτά που πρέπει και συνεχίζουμε να κάνουμε και άλλα, και νομίζω ότι το προπονητικό τιμ και οι συνεργάτες της ομάδας Νέων θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρσι. Είμαστε αισιόδοξοι και νομίζουμε ότι θα προχωρήσουμε ακόμη καλύτερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons