OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0



Σε ένα ματς παρωδία που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ ή να διακοπεί κατά την διάρκεια του αγώνα καθώς έπεσαν στο γήπεδο εκατοντάδες καπνογόνα, εισέβαλαν οπαδοί στο τερέν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ χτυπούσαν ατιμώρητα με κλωτσιές και γροθιές τους παίκτες του Ολυμπιακού μπροστά στον "τυφλό" Μάνταλο, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 1-0 και αποκλείστηκαν από τον τελικό του Κυπέλλου.

Επειδή έχουμε ακούσει πολλά πράγματα για προτάσεις του ΠΑΟΚ για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελικά όλα είναι μόνο στα λόγια, αν θέλει να κάνει κάτι σωστό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, τότε θα πρέπει να κλείσει την Τούμπα!

Μόνο έτσι θα δείξει πως όντως ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να πάει μπροστά. Διότι αυτά που έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και τα όσα έκαναν και οι παίκτες της δικής του ομάδας, μόνο στα πλαίσια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα δεν ήταν.

Κλείσε μόνος σου την Τούμπα Ιβάν Σαββίδη, απλά τα πράγματα. Κλείσ’ την και μετά ίσως μπορέσουμε να μιλήσουμε για αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου...


Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις που ήθελαν τον Λίνο να μην ξεκινά στην 11άδα του ΠΑΟΚ...

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Ινσαουράλδε και Βίτορ και με τους Τζαβέλα και Σκόνδρα στα άκρα.

Κατσουράνης και Κάτσε θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ. Μπροστά τους ο Νάτχο με τους Στοχ και Σαλπιγγίδης στα άκρα. Ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά:

Γλύκος, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Νάτχο, Αθανασιάδης, Ινσαουράλδε, Τζαβέλας, Κατσουράνης, Σάλπιγγίδης και Στοχ


Ο Μίτσελ επέλεξε για άλλο ένα ματς στο θεσμό να διατηρήσει τον Μέγιερι στις αρχικές του επιλογές ενώ αντί του τραυματία Πέρες, έδωσε θέση βασικού στον Φουστέρ…

Αναλυτικά…

Μέγιερι, Μπονγκ, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Βαλντές. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons