OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κίνεφ Κίρισι - Ολυμπιακός 5-8...

Η απίστευτη άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στην πισίνα «Γκοφρέντο Νανίνι» της Φλωρεντίας έφερε την πρόκριση στον δεύτερο τελικό LEN Trophy στην ιστορία της ομάδας πόλο Γυναικών, με τη νίκη 8-5 επί της Κίνεφ Κίρισι. Οι «ερυθρόλευκες» κράτησαν τη ρωσική ομάδα σε βαρομετρικό χαμηλό στην επίθεσή της και, όπως δείχνει η φωτογραφία που δημοσίευσε το redopinion, πανηγύρισαν μία πρόκριση επί του φαβορί του Final 4. Τώρα, ο δρόμος προς την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στην ιστορία του τμήματος είναι ανοικτός. Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό θα βγει από το ματς της Φιρέντσε με την Ούγκρα Χάντι Μανζίσκ, που ξεκινάει σε μισή ώρα από τώρα! 

 Στις 20:45 το βράδυ του Σαββάτου η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, καθώς οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν στον τελικό του LEN Trophy γυναικών, επικρατώντας 8-5 της Κίνεφ Κίρισι στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη περιμένουν τη νικήτρια του έτερου ημιτελικού μεταξύ Φιρέντσε και Χάντι Μανσίσκ και θα έχουν χρυσή ευκαιρία να… αναγκάσουν οπαδούς της ομάδας να τραγουδούν μετά από χρόνια: «Όπως το 2014 στη Φλωρεντία, που με έκανες να τρελαθώ».

Η Κίνεφ Κίρισι μπήκε, όπως συνηθίζει, πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε 3-2 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση του και ισορρόπησε το παιχνίδι με το σκορ να είναι 3-3 στο ημίχρονο, ενώ είχε ακυρωθεί γκολ των «ερυθρόλευκων».

Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είχε διαβάσει ορθότερα το παιχνίδι του αντιπάλου, ενώ αν η Μπάρμπαρα Μπούικα ήταν πιο προσεχτική σε δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ, οι «ερυθρόλευκες» θα προηγούνταν 8-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου, με το πίνακα του σκορ να δείχνει 6-4.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός κρατούσε προβάδισμα δύο γκολ (7-5) στην τελευταία περίοδο του αγώνα, ενώ έχασε ακόμη μια χρυσή ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση «πρόκριση», αφού αστόχησε σε πέναλτι με το σκορ στο 6-5.

Το 8-5 της ομάδας του Χάρη Παυλίδη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα διατηρήθηκε με… άνεση, με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στον τελικό του LEN Trophy για δεύτερη φορά στην ιστορία του, μετά από εκείνον κόντρα στη Ρόμα το 2008, ενώ με την εικόνα τους στο νερό οι παίκτριες των «ερυθρολεύκων» έμοιαζαν σαν έργο τέχνης την περίοδο της αναγέννησης, που γενέτειρα της είναι η Φλωρεντία.

Τα οκτάλεπτα:
2-3, 1-0, 3-1, 3-1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons