OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Στα play- off (Euroleague 8) ο Ολυμπιακός....

Χωρίς καν να χρειαστεί να παίξει τον αγώνα με αντίπαλο την Εφές στην Πόλη το βράδυ της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά στην επόμενη φάση της Euroleague.

Αυτό συνέβη λόγω των αποτελεσμάτων των αναμετρήσεων της Πέμπτης, αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε στο γήπεδό του τη Μάλαγα, ενώ την ίδια ώρα η Φενερμπαχτσέ γνώρισε τη συντριβή εκτός έδρας από την αδιάφορη Λαμποράλ Κούτσα.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και στο σενάριο στο οποίο οι Πειραιώτες ηττηθούν από Εφές και Παναθηναϊκό και Ισπανοί και Τούρκοι πάρουν τον τελευταίο αγώνα τους, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στις 6 νίκες, αλλά υπερτερεί ο Ολυμπιακός και θα είναι 4ος.

Για να τερματίσει βέβαια στην 3η θέση θα πρέπει είτε να κάνει το 2 στα 2, είτε αν χάσει από την Εφές στην Πόλη να επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική του Παναθηναϊκού στο Σεφ με πάνω από 4 πόντους.

Όπως και να ΄χει όμως το σημαντικό είναι πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και στα play- off θα αντιμετωπίσουν μία εκ των ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ Μαδρίτης με μειονέκτημα έδρας. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons