OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

«Αυτό θα έκανα αν ήμουν Μαρινάκης»....

Ακόμα και άνθρωποι που γενικά είναι χαμηλών τόνων, δείχνουν εκτός εαυτού με τα όσα παρακολούθησαν στην Τούμπα την περασμένη Τετάρτη το βράδυ.

 

Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Καραπιάλης. Ο παλαίμαχος άσσος σε αποκλειστική συνέντευξη του σήμερα στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» λέει πολλά και ενδιαφέροντα, που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση.

«Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να απαγορεύσω στους παίκτες του Ολυμπιακού να πάνε στην Εθνική»! Ακραία, αναμφίβολα, μοιάζει η κουβέντα-αντίδραση του Βασίλη Καραπιάλη για όσα παρακολούθησε κι αυτός την Τετάρτη το βράδυ στην Τούμπα. Έχασε και ο Μπίλαρος την ψυχραιμία του.

Δεν ήταν ποτέ των άκρων ο Καραπιάλης. Δεν του άρεσε να προκαλεί με δηλώσεις και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και μετά το τέλος της καριέρα του. Όμως, τώρα, βγάζει κάτι πολύ δυνατό από μέσα του και παραδέχεται ότι η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει. Είναι ίσως η πρώτη φορά που φτάνει σε ένα τόσο μεγάλο βαθμό εκνευρισμού.

«Δεν μου προκαλεί τίποτα εντύπωση. Μπορώ να πω ότι τα περίμενα. Όχι βέβαια σε τέτοιο βαθμό. Αυτή τη φορά το πράγμα… ξέφυγε. Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο. Όσο και να θέλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου δεν μπορείς. Δεν είναι τίποτα καινούργιο από όλα αυτά που παρακολουθήσαμε. Χρόνια τώρα αυτή η ιστορία γίνεται στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι περιμένουν όλη τη χρονιά, αυτό με τον Ολυμπιακό, για να ξεσπάσουν. Να ξεδώσουν και να βγάλουν όλα τα άγρια ένστικτα από μέσα τους. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Ούτε να φτιάξουν ομάδα, ούτε να πάρουν το πρωτάθλημα. Να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και να πάρουν το κύπελλο, αν μπορούν, τους νοιάζει. Αυτό και μόνο τους αρκεί», λέει χαρακτηριστικά ο Καραπιάλης και συνεχίζει όντας πολύ «καυστικός»:

«Αν ήμουν Μαρινάκης ένα πράγμα θα έκανα: δεν θα άφηνα τους παίκτες του Ολυμπιακού να πάνε στην Εθνική ομάδα! Και το λέω με κάθε επίγνωση όσων λέω. Και θα σου πω εγώ τι θα κάνει ο Σάντος μετά για το Μουντιάλ. Θα φτιάξει ένα πινακάκι με τον Τζαβέλλα αριστερά, τον Σκόνδρα δεξιά, τον Κατσουράνη στα χαφ και επιθετικό δίδυμο τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. Ας βάλει και μερικούς παίκτες του Παναθηναϊκού και να φτιάξει μια ενδεκάδα. Ήθελα πολύ να ήξερα με τι μούτρα θα πάνε στην προπόνηση της Εθνικής αυτοί που έκαναν τους ψευτόμαγκες και προκαλούσαν.

Εντάξει πάντα υπήρχαν αυτά κατά καιρούς αλλά αυτά που είδα την Τετάρτη το βράδυ είναι πέρα από κάθε λογική. Αν ο Κατσουράνης θέλει να λέγεται αρχηγός να κόψει τώρα το ποδόσφαιρο γιατί θα εκτεθεί περισσότερο. Δεν σου λέω για τον Τζαβέλλα γιατί είναι αστεία περίπτωση ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρει γιατί παίζει μπάλα και γιατί υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που ξέρουν είναι να πουλάνε οπαδιλίκι, γιατί μόνο έτσι μπορούν να σταθούν».

Ο Βασίλης ήταν πραγματικός… ταύρος σε υαλοπωλείο και δεν σταματούσε με τίποτα. «Έρχονται στο Καραϊσκάκη και περνάνε σαν κύριοι. Και μετά πάει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και γίνεται χαμός. Όλα αυτά που συνέβησαν είναι πέρα από κάθε λογική. Και να θέλεις να τα δεις με ψυχραιμία δεν μπορείς. Με ένα πράγμα ζουν. Να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Πλήρης ξεφτίλα. Καραγκιοζιλίκια. Δηλώνουν συνεχώς «ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος» και κάνουν τα γνωστά θεατρινίστικα για να γίνουν αρεστοί. Υπάρχουν πολλοί που έχουν ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν. Στον Ολυμπιακό το πήγαν πολύ στο κυριλέ αν και ήξεραν τι θα συμβεί. Όλοι το γνωρίζαμε. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Μαρινάκης βάζει τα λεφτά του για να φτιάξει μια ομάδα, να παίρνει παίκτες και να έχει τον Ολυμπιακό σε ένα κάλο επίπεδο και οι άλλοι παίζουν μπάλα με το… στόμα. Αν αυτά που κάνει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ τα έκανε πρόεδρος του Ολυμπιακού θα τον είχαν πάρει με τα γιαούρτια. Και τώρα τον αποθεώνουν. Διάβασα τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και γελάω ακόμα. Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εντάξει ας πάρουν το κυπελλάκι, αν μπορέσουν, και ας χαίρονται για το κατάντημά τους. Γιατί μιλάμε για κατάντημα. Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Λυπάμαι που τα λέω όλα αυτά αλλά είναι μια πραγματικότητα και δεν βλέπω τίποτα να αλλάζει. Δεν άλλαξε τόσα χρόνια θα γίνει τώρα»;

Τελειώνοντας ο Καραπιάλης λέει:

«Εγώ αν ήμουν διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού ούτε ν” ακούσω δεν θα ήθελα για Εθνική. Να πάω και να δω την μούρη του Κατσουράνη, του Τζαβέλλα, του Αθανασιάδη και του Σαλπιγγίδη; Αν και, πρέπει να πω, ο τελευταίος κράτησε τουλάχιστον τα προσχήματα με αυτά που είπε μετά το ματς. Είναι ντροπή για την Εθνική ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες. Να βάλουν τον Κατσουράνη αρχηγό για να δίνει το… καλό παράδειγμα. Δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλά τον τελευταίο καιρό αλλά μ” αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις μπάλα. Δεν είναι δικαιολογία αλλά η πραγματικότητα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν όσοι δεν έχουν πάει σε αυτό το γήπεδο και δεν έχουν ζήσει αυτή την κατάσταση. Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο και το έφεραν πολλά χρόνια πίσω. Εντάξει για όλα φταίει ο… Ολυμπιακός. Το καταλάβαμε.

Πάντως για να πω την αλήθεια φταίει και ο Ολυμπιακός για αυτό που συνέβη. Βάλτους τρία γκολ, όπως στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, και άστους να πάνε στην Τούμπα χίλιοι άνθρωποι να τους βρίζουν και να μην ασχολείται κανείς. Τους έδωσες το δικαίωμα να τα κάνουν όλα αυτά και να γελάει ο κόσμος μαζί τους. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα και οι άλλοι θέλουν να λέγονται ομάδα. Το ξέρουν αυτό, απλά προσπαθούν να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να δικαιολογηθούν με αυτά που κάνουν. Δεν χάθηκε ο κόσμος που ο ολυμπιακός έμεινε εκτός τελικού. Είχε μια πολύ καλή χρονιά, πήρε το πρωτάθλημα με την αξία του και είχε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Και τώρα με πιο ξεκάθαρο μυαλό και ηρεμία μπορεί να γίνει καλύτερος του χρόνου».

1 σχόλια:

ntuntu είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons