OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 4-2 (28' Οlaitan) (37' Torres) (68' Valdez) (70' Perez) (72' Βλαχοδημος) (78' Marcano)

Δεν θα γεράσει ποτέ! Όταν το πράγμα δυσκόλεψε, ο «δάσκαλος» Ιμπαγάσα μπήκε στο γήπεδο και μοιράζοντας σοφία και… γκολ στους «νέους» (Βαλντές, Πέρες) οδήγησε τον Ολυμπιακό σε άνετο 4-2 επί του Πλατανιά 

Όταν ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά, ο Μίτσελ είχε την απάντηση! Αριέλ Ιμπάγασα…

Ο Αργεντινός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και από το 68΄μέχρι και το 70’ έφτιαξε δύο γκολ, οδηγώντας τους ερυθρόλευκους στη νίκη με 4-2!

Ολαϊτάν, Βαντές, Πέρες και Μαρκάνο ήταν οι σκόρερ του Ολυμπιακού σε άλλη μια νίκη στο Καραϊσκάκη. Ο Τόρες είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 37ο λεπτό και ο Βλαχοδήμος με γκολάρα σε 3-1 για τον Πλατανιά στο 72'.


Το παιχνίδι

Γνώριμο το… σκηνικό για τον Ολυμπιακό στα εντός έδρας παιχνίδια. Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που αμύνεται κοντά στην περιοχή της και προσπαθεί να απειλήσει με αντεπίθεσεις.

Αυτός ήταν και ο τρόπος που ο Πλατανιάς προσπάθησε να περιορίσει τους παίκτες των ερυθρολεύκων να… κάνουν παιχνίδι. Ωστόσο, οι Κρητικοί έδειχναν μεγάλη προσοχή στον άξονα, δεν άφηναν κενούς χώρους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Ολυμπιακός να προσπαθεί να απειλήσει από τα πλάγια με τους Ολαϊτάν και Πέρες.

Παρά το γεγονός ότι δεν έφτασαν με ευκολία στην περιοχή του Πλατανιά οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τις ευκαιρίες… Στο 14ο λεπτό ο Τσόρι έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά μετά την πάσα του Πέρες στην περιοχή. Ο Παραγουανός ήταν και ο πρωταγωνιστής της φάσης του 16ου λεπτού… Ανατράπηκε από τον Γιωργαλλίδη στην περιοχή, όταν ήδη είχε φύγει η μπάλα από τα πόδια του με προορισμό τον Τσόρι.

Το γκολ του Ολυμπιακού τελικά ήρθε… Και αυτό από μια καλή ενέργεια του Μανιάτη. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έκλεψε την μπάλα στην προσπάθεια του Φερνάντες να τριπλάρει έξω από την περιοχή. Αμέσως μετά το κλέψιμο ο Μανιάτης έκανε την πάσα στον Ολαϊτάν και εκείνος άνοιξε το σκορ. Κι όμως ο Πλατανιάς απάντησε… Στο 37ο λεπτό ο Τόρες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ρομπέρτο μετά από μια αδράνεια των αμυντικών του Ολυμπιακού μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ασκούσε μεγάλη πίεση στον Πλατανιά. Λύση όμως δεν έβρισκε απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Τη λύση την έδωσε ο Μίτσελ... Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βαλντές και λίγα λεπτά αργότερα (66’) τον Ιμπαγάσα.

Αυτό ήταν… Ο Αργεντινός μόλις πέρασε στο παιχνίδι κατάφερε να φτιάξει δύο γκολ στις δύο πρώτες επιθέσεις του Ολυμπιακού με εκείνον στον αγώνα. Στο 68’ έβγαλε κάθετη στη μεγάλη περιοχή του Πλατανιά. Η μπάλα μετά από μία παρέμβαση του Σαβιόλα στρώθηκε στον Βαλντές ο οποίος έκανε το 2-1!

Αμέσως μετά ο Αργεντινός έφτιαξε και το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού. Αυτή την φορά έβγαλε τη σέντρα. Ο Πέρες ήταν την πορεία της μπάλας και έκανε το 3-1! Ο Πλατανιάς μείωσε 3-2 στο 72ο λεπτό μετά από ένα πολύ όμορφο σουτ του Βλαχοδήμου!

Ο Ολυμπιακός εμφανώς καλύτερος με τον Ιμπαγάσα στον αγωνιστικό χώρο να έχει απλοποιήσει το παιχνίδι του είχε ένα δοκάρι στο 77΄μετά από ένα σουτ του Σαβιόλα. Ωστόσο το τελικό 4-2 το έκανε ο Μαρκάνο με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 78ο λεπτό. 

 Ο Μίτσελ έπλεξε το εγκώμιο του Ιμπαγάσα αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει την επιθυμία του αργεντινού για την ανανέωση του συμβολαίου του .

«Την γνώμη μου για το ποιοι παίκτες πρέπει να είναι στην ομάδα τι γνωρίζουν αυτοί που πρέπει», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος επεσήμανε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου 45λέπτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

-για τον Ιμπαγάσα και το ενδεχόμενο παραμονής του:
«Όταν κάνω τις αλλαγές πιστεύω ότι όποιος και να είναι αυτός θα κάνει σωστά όσα του πούμε. Στην περίπτωση του Ιμπαγάσα γνωρίσουμε ότι έχει τις ικανότητες για να το κάνει. Μια ικανότητα σαν αυτή που έχει ο Αριέλ είναι ένας πλούτος για μια ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Όταν χρειαζόμαστε τον Ιμπαγάσα το κάνουμε γιατί ακριβώς αυτή την ποιότητα θέλουμε. Είτε αυτό συμβαίνει για 10 είτε για 20 λεπτα.
Τα αιτήματα που θα κάνω στη διοίκηση για να παραμείνει ή όχι κάποιος στην ομάδα δεν είναι δημόσια. Δεν χρησιμοποιώ τον Τύπο είτε για να πιέσω είτε όχι, τους παίκτες μου. Την γνώμη μου για το ποιοι παίκτες πρέπει να είναι στην ομάδα τη γνωρίζουν αυτοί που πρέπει στην ομάδα.

-για το παιχνίδι:
«Το πρώτο ημίχρονο φανήκαμε μπερδεμένοι. Σαν να μην έχουμε μπει στο παιχνίδι. Δεν άρεσε η αίσθηση αλλά και το αποτέλεσμα. Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες. Τους υπενθύμισα τι είχαμε πει και στο προπονητήριό μας. Τους είπα ότι έλειπε η ένταση και ο ρυθμός. Για να νικήσεις σε οποιοδήποτε γήπεδο πρέπει να παίξεις καλά. Από την άλλη πλευρά δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να παίζει άσχημα σε κάθε γήπεδο».

-για την κατάσταση του Φουστέρ και του Χολέμπας:
«Σήμερα ήταν έτοιμος ο Φουστερ και θα μπορούσε να πάρει λεπτά συμμετοχής. Στην Κρήτη θα παίξει. Ο Χολέμπας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα και θα είναι έτοιμος».

-εάν θα πάει στην Αγγλία για να δει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Έχουμε τις πληροφορίες που θέλουμε για την Γιουνάιτεντ. Εχουμε δει παιχνίδια πάρα πολλά».

-για τα παιχνίδια με την αγγλική ομάδα:
Είναι παιχνίδια ιδιαίτερα. Υψηλού επιπέδου και κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά. Όλη η ατμόσφαιρα που υπάρχει πριν το παιχνίδι αυτό θα κάνουν σίγουρα την ομάδα μας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ξέρουμε πως δεν απογοητεύσουμε τον κόσμο μας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... 78' Σκόρερ ο Μαρκάνο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ... Σκόρερ για την ομάδα των κρητικών ο Βλαχοδήμος με ένα πολύ όμορφο σουτ!

70' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...  Ο Πέρες είναι ο σκόρερ, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ιμπαγάσα

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... Σκόρερ ο Βαλντές, το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα έκανε την κάθετη στην πρώτη προσπάθεια επίθεσης των ερυθρολεύκων με εκείνον στον αγωνιστικό χώρο.

37' Ο Τόρες με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού. 

Ο Μανιάτης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Άμεσα έγινε η μπαλιά στον Ολαϊτάν και εκείνος με ένα πλασέ έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό στο 28ο λεπτό.



Ο Ολαϊτάν για άλλη μια φορά θα είναι στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Σαβιόλα πίσω του μαζί με τους Τσόρι και Πέρες. Αμυντικά χαφ οι Μανιάτης και Εντινγκά. Στην άμυνα οι Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (κέντρο) και Παπάζογλου, Μπονγκ (άκρα).

Ο Μίτσελ επέλεξε τους εξής έντεκα για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μπονγκ, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Πέρεζ, Ντομίνγκες, Σαβιόλα.

Στον πάγκο: Κάρολ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Σάμαρης, Βαλντές, Φουστέρ, Μανωλάς.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Μπέλιτς, Τόρες, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Ινκούμ, Γιαχία, Φαϊσκα, Τετε.

 Στον πάγκο: Περιστερίδης, Θέρα, Καταϊ, Ντεντάκης, Σουκίας, Τσοντάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons