OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Θερμά λόγια για τον Θρύλο από τον Μισέλ Πλατινί... Η αποστολή για τον ΟΦΗ...

Συνάντηση σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα είχαν νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ο ισχυρός άντρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μίλησαν για πολλά θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και με δομικά ζητήματα του ποδοσφαίρου, όπως η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών των ομάδων, τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα το νέο ζήτημα που έχει προκύψει για τα δικαιώματα υπερ τρίτων, τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και φυσικά συζήτησαν για όλα όσα συμβαίνουν στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή.

Ο πρόεδρος της UEFA ήταν ιδιαίτερα θερμός στις αναφορές του στον Ολυμπιακό, συνεχάρη τον κ. Μαρινάκη για την πορεία της ομάδας μας στο UEFA Champions League, αλλά και γενικότερα για την παρουσία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μία παρουσία που σύμφωνα και με τον Πρόεδρο της UEFA τον έχει κατατάξει στην ευρωπαϊκή ελίτ του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Πλατινί μάλιστα επέμεινε στο ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος και στα ποδοσφαιρικά και στα κοινωνικά ζητήματα, έτσι ώστε να ανοίγει δρόμους και για τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας, ώστε να βοηθήσει συνολικά, ακόμα περισσότερο, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την σημαντική συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, ενώ ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε στον Πρόεδρο της UEFA, ότι η προσπάθεια που θα γίνει από τον Πρωταθλητή Ελλάδος να καταπολεμηθούν ζητήματα όπως η βία και ο ρατσισμός στα γήπεδα, είναι από τις προτεραιότητες του συλλόγου.

Την τελευταία του προπόνηση στο Ρέντη, πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο, έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Θρύλος. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα ανέπτυξαν την επιθετική και αμυντική λειτουργία. Έπαιξαν και διπλό.

Ο Βαλντέζ συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα και η κατάστασή του επανεκτιμάται διαρκώς, ενώ οι Σιόβας και Μιγκέλ Τόρες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου στις 10:30.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons