OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Κάντο όπως ο Ολυμπιακός!» ...


Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ο οποίος έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές στην καριέρα του την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ (κυρίως ως παίκτης της Μπόλτον), παραχώρησε συνέντευξη στον Sentra 103,3 και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.


Ο παλαίμαχος άσος αποθέωσε τον Μίτσελ και τους παίκτες των Πειραιωτών, είπε ότι στον επαναληπτικό ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ανταποκριθεί στο δυνατό παιχνίδι των Άγγλων, ενώ αναφέρθηκε στο μοντέλο που έχουν φτιάξει τα τελευταία χρόνια οι ερυθρόλευκοι.

Για το αν περίμενε μια τέτοια νίκη του Ολυμπιακού: «Το λέγαμε και πριν από το χθεσινό ματς, ότι έπρεπε να περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Ολυμπιακός μετά την δίμηνη διακοπή του Champions League. Αν δηλαδή υπήρχε διάρκεια στην απόδοση που βλέπαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League. Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση απέναντι σε μια Γιουνάιτεντ που ξαφνιάστηκε δυσάρεστα. Σε γενικές γραμμές αυτό που περίμενα το είδα και αυτό που δεν είδα ήταν την πίστη της Γιουνάιτεντ ότι μπορεί να καταφέρει κάτι. Ποδοσφαιρικά έμεινε στα ρηχά όπως λέμε και απείλησε μόνο μια φορά με τον Φαν Πέρσι σε εκείνη την ευκαιρία που σούταρε με το δεξί πόδι, δηλαδή το κακό του. Δεν θυμάμαι να έκανε άλλη φάση σε ολόκληρο το 90λεπτο και αυτό ήταν το κλειδί για τον Ολυμπιακό. Ότι εκτός από ψυχωμένος ήταν και πολύ καλά διαβασμένος».

Για τον Μίτσελ και το πώς στήνει τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά στημένος και χθες και στο ματς με την Παρί παρά τα ατομικά λάθη, που ο Σάμαρης έχασε τον Μάτα και σκόραρε. Δεν υπήρχαν άλλα λάθη δηλαδή στο στήσιμο και ευθύνεται ο προπονητής αν πχ εμένα μου φύγει ο παίκτης. Επιμένω ότι στο πρώτο ημίχρονου του αγώνα με την Παρί ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού φέτος»

Για το μοντέλο της Πόρτο που λέγαμε κάποτε και αν ουσιαστικά αυτό εφαρμόζει τώρα ο Ολυμπιακός: «Συμφωνώ, ίσως όμως να λέμε πλέον μοντέλο Ολυμπιακός, ή όπως το κάνει ο Ολυμπιακός. Πλέον ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο σαν brand name στην Ευρώπη Όχι μόνο από την μεταγραφή του Μήτρογλου, αλλά και από άλλες κινήσεις από ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και για άλλους παίκτες του όπως ο Μανωλάς. Όλα αυτά δείχνουν ότι έχει μεγαλώσει και βρίσκεται στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Αυτό είναι ένα ακόμη κέρδος, συν τις επιτυχίες που έχει κάνει».

Για το ότι ενώ το ρόστερ του Ολυμπιακού άλλαξε λόγω των προσθαφαιρέσεων συχνά ρόστερ καταφέρνει να παραμείνει ανταγωνιστικός; «Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα το οποίο πιστώνεται και στους ποδοσφαιριστές και στον Μίτσελ ο οποίος έχει διαχειριστεί στο έπακρο το υλικό που έχει στην διάθεσή του. Φεύγει ολόκληρος Μήτρογλου και το κενό του όχι μόνο καλύφθηκε, αλλά υπερκαλύφθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ντομίνγκεζ διανύει δεύτερη νιότη θα έλεγα, ο Ολαϊτάν ήταν πολύ καλός, Εντινγά και Μανιάτης καταπίνουν χιλιόμετρα και ο Πέρεζ ήταν καταπληκτικός. Γενικότερα κανείς δεν υστέρησε, όλοι έπαιξαν στο μάξιμουμ».

Για το τι θα αντιμετωπίσει στο Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός και πως πρέπει να αγωνιστεί: «Κατ' αρχήν μου αρέσει η προσέγγιση από όλους στον Ολυμπιακό. Τον πρόεδρο, τους προπονητές και τους παίκτες που κρατούν χαμηλούς τόνους, όπως δηλαδή πρέπει να κάνει κάθε σοβαρή ομάδα. Υπάρχει άλλο ένα ημίχρονο όμως, στο οποίο η Μάντσεστερ θα τα δώσει όλα. Επειδή έχω παίξει αρκετές φορές στο Ολντ Τράφορντ θα όλοι οι παράμετροι στο παιχνίδι και η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένοι. . Η Γιουνάιτεντ θα πάει το παιχνίδι στην δύναμη και με έντονο ρυθμό, καθώς πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος με την μπάλα κάτω. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ανταποκριθεί και οι παίκτες του τα καταφέρουν στις μάχες σώμα με σώμα τότε θα προκριθεί».

Για το αν η Μάντσεστερ μπορεί να διαχειριστεί όλους αυτούς τους κλυδωνισμούς σε ενδεχόμενο αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό; «Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα και έχει ενδιαφέρον να το δούμε. Ο Φέργκιουσον αποχώρησε μετά από 29 χρόνια με τον οποίο η Γιουνάιτεντ είχε μάθει αλλιώς. Στο παρελθόν δεν έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Θα φανεί τι διαχείριση θα γίνει με τον προπονητή και τους παίκτες σε έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό»
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons