OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

"Με φωνάζουν Μουστάκι"...

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε για το περίφημο μουστάκι του, για τα κοτσιδάκια του Σαλίνο, ενώ αναφέρθηκε και στην νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για το μουστάκι του μίλησε στην πορτογαλική ιστοσελίδα "Mais futebol" o άσος του Ολυμπιακού Πάουλο Μασάντο καθώς η εμφάνισή του έκανε τον γύρο του κόσμου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ερωτηθείς για τις παρομοιώσεις με τον Φρέντι Μέρκιουρι και τον Πανένκα ο Πάουλο Μασάντο εξήγησε στους συμπατριώτες του τον λόγο που υιοθέτησε το καινούριο στυλ.

"Στην αρχή άφησα το μουστάκι για πλάκα, ήταν ένα είδος αστείου αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι το μουστάκι αποτελεί είδος σεβασμού στην Ελλάδα. Έβλεπα ότι άρεσε στον περίγυρο μου και εμφανίσιμο και αποφάσισα να το κρατήσω. Ο πατέρας μου, που ήρθε να δει το παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μουστάκι εδώ και τριάντα χρόνια. Το έκανα επίσης για να τον τιμήσω. Αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια έκταση. ήδη στο Διαδίκτυο ο κόσμος δεν μιλάει για τίποτα άλλο εκτός από αυτό. όλοι εδώ στην Ελλάδα με φωνάζουν "Μουστάκι". Το είχα αφήσει και όταν παίζαμε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά τώρα έγινε διάσημο."

Στην συνέχεια ο Πάουλο Μασάντο μίλησε για το πως αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο και την ζωή στην Ελλάδα.

"Το ποδόσφαιρο για μένα είναι διασκέδαση. Παίρνω στα σοβαρά την δουλειά, αλλά θέλω να διασκεδάζω με τους ανθρώπους. Δείτε πως πανηγύρισα το τελευταίο μου γκολ. Είμαι το πειραχτήρι μέσα στα αποδυτήρια. Είμαι εγώ αυτός που βάζει πάντα μουσική και κάνει πλάκες. Αλλά είναι και η περίοδος που επιτρέπει χαμόγελα. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός έχει να κάνει τέτοια ευρωπαϊκή πορεία κατά την γνώμη μου από το 1999"

Όσον αφορά το μέλλον του στην Εθνική Πορτογαλίας ο μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ελπίζει να είδε το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός προπονητής Πάουλο Μπέντο.

"Οι μόνοι σίγουροι για το Μουντιάλ είναι ο ο Ρονάλντο, ο Πέπε και ο Κοεντράο. Νομίζω ότι ο προπονητής τους παρακολουθεί όλους τους υπόλοιπους"

Μάλιστα το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ώστε ο Πάουλο Μασάντο, αποδεικνύοντας τα λεγόμενά του περί πλακατζή δεν δίστασε να τα βάλει και με το μουστάκι του συμπαίκτη του Σαλίνο.

"Ο Σαλίνο δεν έχει μουστάκι να αφήσει. Έχει μια τρίχα εδώ, μια εκεί...Με το μόνο με το οποίο μπορεί να αφήσει μουστάκι είναι με τα κοτσιδάκια από τα μαλλιά του"

 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons