OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Νέος προπονητής για Μήτρογλου...

Η Φούλαμ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φέλιξ Μάγκατ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ο οποίος αντικαθιστά τον απολυθέντα Ρενέ Μόλενστιν και αναλαμβάνει το δύσκολο «φορτίο» να σώσει τους «κότατζερς».

Το όνομά του αποτελεί μια μίνι έκπληξη, καθώς δεν είχε ακουστεί καθόλου πως θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Ολλανδό κόουτς. Ο νέος πλέον προπονητής των Λονδρέζων είναι φυσικά πολύ έμπειρος, καθώς έχει κάνει πλούσια καριέρα στους γερμανικούς πάγκους, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από Μπάγερν Μονάχου, Βέρντερ Βρέμης, Σάλκε και Βόλφσμπουργκ.

Η διοίκηση του συλλόγου έκρινε σκόπιμο να απομακρύνει τον Μόλεστιν και παρά το γεγονός πως στα τελευταία δύο παιχνίδια «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον έχασε στις καθυστερήσεις απ’ τη Λίβερπουλ.

Έτσι, ο Κώστας Μήτρογλου θα έχει πλέον νέο προπονητή, μετά την Μόλενστιν ο οποίος δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Φούλαμ. Ο Μάγκατ ωστόσο, αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον «πιστολέρο», από τον οποίο περιμένουν οι φίλαθλοι των «κότατζερς» να ξεκινήσει να σκοράρει για να παραμείνει η ομάδα τους στην Premier League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons