OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Μανιοκαταθληπτικός συκοφάντης ο Αλαφούζος»...

Μόνο αναπάντητες δεν θα μείνουν οι νέες προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει σκοπό να κινηθεί νομικά και να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά του παράγοντα των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, η επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σχετικά με τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, αναφέρει τα εξής: «Είναι προφανές ότι για τα νέα ψεύδη του μανιοκαταθληπτικού συκοφάντη Γιάννη Αλαφούζου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές».


Απολαύστε τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος: «Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης το ξέρουν πάρα πολύ καλά το παιχνιδάκι που στήνεται όλα αυτά τα χρόνια με τις διαιτησίες. Το ζούμε και εμείς τώρα. Με τον κ. Σαββίδη έχουμε εξαιρετική σχέση και τους ίδιους προβληματισμούς. Ο κ. Σαββίδης μου είπε πως στην Ρωσία οι ομάδες μπορεί να είχαν τις διαφορές τους, αλλά όλοι κοιτούσαν το καλό του ποδοσφαίρου. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος κυρίως ελέγχει τα πάντα, καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικό να υπάρχει μια φορά διαφθορά και άλλο να υπάρχει ένα σύστημα διαφθοράς. Η μόνη μας λύση είναι η ελληνική δικαιοσύνη και τα ποινικά θέματα. Και η UEFA προτρέπει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν κάποιος παραβεί τον νόμο υφίσταται συνέπειες. Υπάρχουν πολλοί ικανοί πρόεδροι ομάδων, πλέον, στην Σούπερ Λιγκ, όπως ο κ. Βελής , ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Κωστούλας και ο κ. Σπανός. Σιγά σιγά διαμορφώνεται μια συμμαχία. Ο κ. Σαββίδης κι εγώ είμαστε καινούργιοι στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι συνεργασίες και οι όποιες λύσεις προωθούμε θέλουν χρόνο. Νομίζω ότι υπάρχουν και αρκετά ποινικά θέματα, που έχουν προχωρήσει και θα υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχουν θέματα με τους στημένους πίνακες διαιτητών, τις πλαστές ενημερώσεις, αλλά και οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια προχωράνε. Θα έχουμε δίκες σύντομα».

Για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με τον κ. Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, ενώ είδα και το χθεσινό παιχνίδι με τον κ. Βρύζα. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Μίλησα με τον κ. Σαββίδη πριν από λίγες μέρες για το αν θα έρθει να δούμε το παιχνίδι. Πάντα θίγουμε όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα που βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν συμμετέχει παραπάνω. Η προσπάθειά του στην αναδιοργάνωση είναι εξαιρετική. Κάνει μεγάλη προσπάθεια και στους μικρούς του ΠΑΟΚ και στις υποδομές, είδα και την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, ήταν πολύ καλή».

Για την προσπάθεια του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Ο κ. Σαββίδης κάνει μια ηρωική προσπάθεια να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και έχει επενδύσει πολλά χρήματα και πολύ προσπάθεια. Δεν πρέπει να απογοητευτεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν πιστεύω πως θα γίνει. Σε όλες τις συζητήσεις που κάναμε δείχνει απόλυτα αποφασισμένος να πετύχει αυτό που θέλει και θα είναι πολύ δυνατός και αυτός και ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια».

Βέβαια σε όλα όσα είπε δεν ανέφερε πουθενά κάποιο σχέδιο για να μπορέσει να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα. Για όλα του φταίνε οι υπόλοιποι του Αλαφούζου, να κοιτάξει να κάνει καλό για τη δική του ομάδα ούτε λόγος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons