OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 (17' , 56' , 72' ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ)






 77' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντομίνγκεζ θα βγει για να μπει ο Χολέμπας.


72' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου....Εξαιρετική κόντρα για τον Ολυμπιακό, ο Τσόρι ανοίγει στον Φουστέρ, εκείνος στον Μήτρογλου, ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή με το δεξί πόδι και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Κάπου εδώ όλα τελειώνουν με την ομάδα του Μίτσελ να είναι κοντά στη νίκη.

65' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σαβιόλα δίνει τη θέση του στον Τσόρι Ντομίνγκεζ.

56' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου.Μια κεφαλιά του Εντιγκά από μακριά, η μπάλα θα φτάσει στον Μήτρογλου, ο οποίος στην πλάτη της άμυνας της Άντερλεχτ θα κάνει το 2-0 και θα δώσει σαφέστατο προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους".

24' Πέναλτι για την Άντερλεχτ. Ο Σάμαρης κάνει πέναλτι στον Κλιέσταντ. 
 Μπλοκάρει ο Ρομπέρτο με δεύτερη προσπάθεια...Δύο στα δύο για τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος δεν νικήθηκε από τον Ιμπραϊμοβιτς στην πρεμιέρα, δεν θα νικηθεί ούτε σήμερα από τον Μίτροβιτς.

17' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου...Καλή αντεπίθεση από τους "ερυθρόλευκους". Ο Σαβιόλα ανοίγει την μπάλα στον Βάις, εκείνος κάνει ατομικό ενέργεια, δίνει στον Αργεντινό και πάλι, εκείνος κάνει εξαιρετική παράλληλη πάσα στον Μήτρογλου, ο οποίος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ για τις ανάγκες της αποψινής αναμέτρησης: Ρομπέρτο, Μπονγκ, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Εντιγκά, Σάμαρης, Βάις, Ολαϊτάν, Σαβιόλα, Μήτρογλου...

Σε σχήμα με επιθετικούς προσανατολισμούς κατέληξε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ απέναντι στην Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο τεχνικός του Θρύλου παρατάσσει τον Ολυμπιακό με σχηματισμό 4-4-1-1, με τον Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Χαβιέρ Σαβιόλα σε ελεύθερο ρόλο, αποσκοπώντας να αιφνιδιάσει την πρωταθλήτρια Βελγίου.

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Ρομπέρτο, ενώ τη αμυντική τετράδα συγκροτούν οι Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας και Μπονγκ.

Οι Ντελβέν Εντινγκά και Ανδρέας Σάμαρης θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τους Βλάντιμιρ Βάις και Μάικλ Ολαϊτάν να ξεκινούν τις προσπάθειές τους από τις δύο πτέρυγες.


Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού απάντησε μέσω twitter στην απόφαση του Μίτσελ να μην τον συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα, γράφοντας: «Γάμ…τα. Τώρα μείνε ψύχραιμος Χοσέ ». 

Από εκεί και πέρα, ο Χολέμπας έγραψε και άλλο μήνυμα στον λογαριασμό του, στο οποίο αναφέρει: «Δεν θα μας πάρουν τους τρεις βαθμούς. Θα παλέψουμε για αυτό»! Με αυτό το μήνυμα, δείχνει και την αισιοδοξία του για το σημερινό ματς με την Άντερλεχτ.

Σημειώνουμε ότι ο «Γερμανός» δεν είναι στην βασική ενδεκάδα του Θρύλου και στη θέση του αριστερού μπακ θα βρίσκεται ο Γκαετάν Μπονγκ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons