OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού....

Ρομπέρτο Χιμένεθ...

Κατέβασε τα ρολά. Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και το απέδειξε για ακόμη μια φορά και σε τετ α τετ επεμβάσεις και στις εξόδους τους και στο πέναλτι που έπιασε που ήταν πιο δύσκολο από αυτό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εμπνέει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Γιάννης Μανιάτης...

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός και είχε προβλήματα από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε κατά πολύ. Έκλεισε όλους τους διαδρόμους από την δεξιά πλευρά και "καθάρισε" πολλές φάσεις. 

Κώστας Μανωλάς...

Καθοριστικές οι επεμβάσεις του στην άμυνα, όπως στο 4ο λεπτό στην πρώτη φάση του αγώνα, όπου έκοψε τον επιθετικό της Άντερλεχτ. Δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τον Σιόβα στάθηκαν πολύ καλά...

Δημήτρης Σιόβας...

Πολύ καλό δίδυμο με τον Μανωλά. Καθάρισαν τις φάσεις στο κέντρο της άμυνας, μην αφήνοντας τους παίκτες των Βέλγων να κάνουν τα δικά τους και να βγουν απέναντι στον Ρομπέρτο. 

Γκαετάν Μπονγκ...

Είχε προβλήματα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν στηρίχθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα η Άντερλεχτ να κάνει αρκετές φάσεις από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και αυτός. 

Ντελβέν Εντινγκά...

Έκανε πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο και κάλυψε πολλούς χώρους. Αν κρατούσε λίγο περισσότερο την μπάλα στο κέντρο δίνοντας ανάσες θα ήταν ακόμη καλύτερος. 

Ανδρέας Σάμαρης...
Πρέπει να βελτιωθεί. Καλός, φιλότιμος, αλλά υπέπεσε σε ένα πέναλτι το οποίο δεν χρειαζόταν να το κάνει, αλλά ευτυχώς δεν στοίχισε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ρομπέτο διόρθωσε αυτό το λάθος. Στην μεσαία γραμμή έτρεξε πολύ και ήταν καλός. 

Μίκαελ Ολαιτάν...

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Ολαιτάν. Δεν βοήθησε από την πλευρά του την επιθετική γραμμή, ενώ και αμυντικά δεν ήταν καλός. Δίκαια αντικαταστάθηκε από τον Μίτσελ.

Χαβιέρ Σαβιόλα...

Ποιοτικός για ακόμη μια φορά ο Σαβιόλα. Ο Αργεντινός απασχολούσε τους αμυντικούς της Άντερλεχτ δίνοντας την ευκαιρία στον Μήτρογλου να κάνει πάρτι στην αντίπαλη περιοχή. Έφτιαξε και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. 

Βλαντιμίρ Βάις...

Προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα όσο μπορούσε, ώστε να δώσει και ανάσες και στους συμπαίκτες του. Είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις και δεν βοήθησε και αμυντικά, ωστόσο όταν ο Ολυμπιακός έβγαινε στην αντεπίθεση είχε πολύ καλές κινήσεις, όπως στο τρίτο γκολ που ανοίγει τον χώρο στον Μήτρογλου παίρνοντας πάνω του έναν αμυντικό. 

Κώστας Μήτρογλου...

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Συνεργαζόταν άψογα με Βάις και Σαβιόλα, έδειξε την ικανότητα του στο σκοράρισμα με τα τρία γκολ που πέτυχε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, ενώ έτρεξε πολύ στον αγωνιστικό χώρο βοηθώντας τους συμπαίκτες του. Μαζί με τον Ρομπέρτο που κατέβασε ρολά οι καλύτεροι του Ολυμπιακού.

Αλλαγές

Νταβίδ Φουστέρ...

Μπήκε στο γήπεδο στην θέση του Ολαιτάν στο 57ο λεπτό. Η φάση στο τρίτο γκολ του Μήτρογλου δείχνει και την ποιότητα του. Πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου την κατάλληλη στιγμή την έστρωσε στον Μήτρογλου και γκολ. Ακούραστος εργάτης στην μηχανή του Ολυμπιακού όποτε και αν αγωνίζεται. 

Ντομίνγκες...

Μπήκε στο γήπεδο στην θέση του Σαβιόλα, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Χολεμπας και δεν μπορεί να κριθεί. 

Χοσέ Χολέμπας...

Μπήκε στο 78' στην θέση του Ντομίνγκες που τραυματίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί για το λίγο διάστημα που αγωνίστηκε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons