OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η Ντόρτμουντ δίνει μέχρι και 16 εκατ. για Μήτρογλου...

Χορός εκατομμυρίων για τον Μητρογκόλ, με την Ντόρτμουντ να έχει σύμφωνα με Γερμανούς και Ισπανούς την πρόθεση να δώσει μέχρι και 16 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός έχει... χαμηλώσει εδώ και μέρες το θέμα Μήτρογλου, ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα του, όμως τα διεθνή ΜΜΕ έχουν «ξεσαλώσει» για τα καλά για το χατήρι του. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μία από τις ομάδες που επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Γερμανικά και ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι εκείνος που ζήτησε από την διοίκηση της Ντόρτμουντ να κάνει κίνηση για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πρόκειται να αναχωρήσει άμεσα (ακόμα και τον Γενάρη) για άλλες... Πολιτείες.

Έτσι στην γερμανική ομάδα έχουν στην λίστα τους τον Μήτρογλου για διάδοχό του. Σύμφωνα λοιπόν με όσα προκύπτουν από τον διεθνή Τύπο η ομάδα της Ντόρτμουντ έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ολυμπιακού αλλά και του ίδιου του παίκτη.

Υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές από ανθρώπους που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία με την επισήμανση πως το κόστος της μεταγραφής μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 19 εκατ. ευρώ! Ωστόσο στην Ντόρτμουντ θεωρούν υπερβολικό ένα τέτοιο ποσό.

«Η Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι και 16 εκατ. ευρώ για να καλύψει το κενό του Λεβαντόφσκι», όπως σημειώνεται σχετικά για την υπόθεση. Η Ντόρτμουντ έστειλε απεσταλμένους της για τον Μήτρογλου στο Καραϊσκάκη την Παρασκευή.

Επίσης θα φροντίσει να τον δει εν δράσει και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ιταλοί πάντως επαναφέρουν για τον παίκτη και τις Μπολόνια, Βέρντερ Βρέμης αλλά και το Αμβούργο.

Ο Ολυμπιακός όπως αναφέραμε βέβαια πιο πάνω έχει υπάρξει ξεκάθαρος: ο Μήτρογλου είναι παίκτης του, έχει συμβόλαιο με την ομάδα και είναι ευτυχισμένος στο Λιμάνι. Ο ποδοσφαιριστής από την μεριά του εάν είναι να φύγει θα το κάνει μόνο για μία εκ των κορυφαίων ομάδων της γηραιάς ηπείρου. Εφόσον λοιπόν έρθει μία επίσημη προσφορά τότε αυτή θα αξιολογηθεί αναλόγως...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons