OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Φωκικός – Ολυμπιακός 3-5 (8' Φράγκος) (16' Fuster) (23' Weiss) (25' Olaitan) (33' Νdinga) (51' Randy) (76' Alvarez) (86' Παπασάββας)

ΤΕΛΙΚΟ 3-5


86' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Παπασάββα... Ωραίο σουτ του νεαρού μέσου, έξω από την περιοχή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λαντζάνο και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-3.


76' Γκολ για τον Φωκικό με τον Άλβαρεζ. Πολύ όμορφο γκολ για τους γηπεδούχους... Πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μέγιερι, να μην μπορεί να αντιδράσει.


51' Γκολ για τον Φωκικό με τον Ράντι... Μπαλιά από την άμυνα, ο Φράγκος γέμισε, ο Ράντι, στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, θα σουτάρει με δύναμη και θα κάνει το 2-4.


Σάλιακας και Παπασάββας θα μπουν για τον Ολυμπιακό. Έξω οι Φουστέρ και Εντιγκά...





33' Καταπληκτικό γκολ από τον Εντιγκά. "Κρεμάει" από το ύψος της περιοχής τον Λαντζάνο και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

25' Νέο πολύ όμορφο τέρμα για τον Ολυμπιακό με τον Ολαϊτάν... Ο Ολαϊτάν θα παίξει το 1-2 με τον Φουστέρ, θα μπει στην περιοχή, θα "τσιμπήσει" πάνω από τον Λαντζάνο και θα κάνει το 3-1 για τους "ερυθρόλευκους".


23' Υπέροχο γκολ από τον Βάις για τον Ολυμπιακό... Εξαιρετική ατομική ενέργεια, από αριστερά από τον Σλοβάκο, ωραία κίνηση, μπήκε στην περιοχή, έπαιξε το 1-2 με τον Σέποβιτς, πλάσαρε και έβαλε τον Ολυμπιακό στη θέση του οδηγού στην αναμέτρηση.
16' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Φουστέρ... Διαγώνιο σουτ του Φουστέρ από αριστερά, κάνει λάθος εκτίμηση και ο Λαντζάνο, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

8': 1-0 ο Φωκικός! Ανοίγει το σκορ ο Φράγκος για τους γηπεδούχους... Ο Τζέκος κάνει πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Φράγκο, ο οποίος φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, καλύπτεται από τον Σαλίνο, πλασάρει τον Μέγιερι και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι Ολαϊτάν και Σέποβιτς είναι στην επίθεση.

Οι Εντιγκά και Γιαταμπαρέ στον άξονα, με τους Φουστέρ και Βάις στα δύο άκρα.

Και πάλι 4-4-2 από τον Μίτσελ. Ο Μέγιερι θα είναι στο τέρμα. Ο Σαλίνο δεξιά, ο νεαρός Βούρος αριστερά και οι Μεντζανί και Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Μέγιερι, Σαλίνο, Μεντζανί, Παπαδόπουλος, Βούρος, Εντιγκά, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Βάις, Ολαϊτάν, Σέποβιτς, είναι η βασική ενδεκάδα των "ερυθρόλευκων".

Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Μανωλάς, Σάλιακας, Παπάζογλου, Σάμαρης, Παπασάββας.

H ενδεκάδα του Φωκικού: Λαντζάνο, Πεχλιβανώπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας, Τζέκος, Θέος, Άλβαρεζ, Ράντι, Φράγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons