OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 1-5 (1' ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ) (4', 52' ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ) (57' ΧΟΛΕΜΠΑΣ) (85' ΜΑΝΙΑΤΗΣ) (89' YATABARE)


Ο ΟΦΗ σκόραρε στο 11ο δευτερόλεπτο στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως με τον Κάμπελ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να μοιράζει 4 γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 5-1. Απέκρουσε πέναλτι ο Δασκαλάκης στο 1-1, που δεν έπρεπε να δώσει ο διαιτητής. Αποθεώθηκε ο Γκαλέτι. Η ανάλυση του ματς, ο MVP και η απογοήτευση.

Ένα γρήγορο γκολ (11ο δευτερόλεπτο) του ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης" λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο αποψινό ματς, όμως με τον Τζόελ Κάμπελ σε τρελά κέφια οι Πειραιώτες πήραν τελικά το τρίποντο, όχι τόσο εύκολα όσο μαρτυρά το τελικό σκορ.

Ο Κοσταρικανός άσος του Ολυμπιακού ήταν από άλλο πλανήτη, αφού έτρεξε, μάρκαρε, προσπάθησε, ήταν παντού και έβγαλε τέσσερις εξαιρετικές ασίστ (2 στον Μήτρογλου και από μια σε Μανιάτη και Γιαταμπαρέ).

Με τέτοιον Κάμπελ λοιπόν, δύσκολα να έχανε ο Ολυμπιακός, αν και ο ΟΦΗ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στο πρώτο μέρος. Οι Κρητικοί εμφανίστηκαν διαβασμένοι και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να κρατήσουν το 1-1 μέχρι το 52'. Από 'κει και πέρα, ήρθε η κατάρρευση που αδικεί την μέχρι τότε προσπάθειά τους...

Όπως σας προαναφέραμε το 5-1 δεν αντικατοπτρίζει την γενική εικόνα του ματς, αφού ο Ολυμπιακός είχε ουσιαστικά κάποια ξεσπάσματα στην απόδοσή του. Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως ο Μίτσελ είχε κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αξίζει να πούμε πως ο διαιτητής κακώς έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 44', πέναλτι που δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Μήτρογλου, καθώς έδιωξε σωτήρια ο Σήφης Δασκαλάκης. Ο πρώην πορτιέρο των Πειραιωτών έκανε όμως λανθασμένη έξοδο στο 2-1 και από ωραίος έγινε μοιραίος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έφτασε τους 25 βαθμούς σε 9 αγώνες, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και αγνοεί τη νίκη.

Τέλος, να πούμε πως ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε ούτε λίγο, ούτε πολύ τα 12 γκολ σε 9 ματς πρωταθλήματος και είναι πρώτος σκόρερ της Superleague.


Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Α' Βοηθός: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Β' Βοηθός: Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας)

4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)

Παρατηρητής: Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (79' Μανιάτης), Βάις (46' Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65' Ολαϊτάν).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (62' Όγιος), Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (62' Κουτσιανικούλης), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74' Γκαλέτι).

Γκολ: 4', 52' Μήτρογλου, 57' Χολέμπας, 85' Μανιάτης / 1' Λαμπρόπουλος
Κίτρινες: 32' Μιλιάζες, 44' Ζορό, 55' Μπούρμπος
Κόκκινες: 75' Μπούρμπος


 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-1

44' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό που κερδίζει ο Βάις σε χέρι του Ζόρο...Ο Μήτρογλου θα εκτελέσει...Ο Δασκαλάκης αποκρούει στη γωνία του και μένει το 1-1.

 4' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου... Ο Κάμπελ κάνει σέντρα από δεξιά, ο Μπούρμπος χάνει τον Μήτρογλου, ο οποίος με κεφαλιά κάνει το 1-1.

1' Γκολ για τον ΟΦΗ με τον Λαμπρόπουλο... Ο ΟΦΗ μπαίνει μπροστά στο σκορ με τον Λαμπρόπουλο, να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και με τη βοήθεια του δοκαριού "παγώνει" το "Γ. Καραϊσκάκης".

4-4-2 από τον Μίτσελ. Ο Ρομπέρτο στο τέρμα. Ο Παπάζογλου δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και ο Σιόβας θα έχει στο πλευρό του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Οι Σάμαρης και Εντιγκά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Βάις δεξιά και τον Κάμπελ αριστερά.
Ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου θα είναι στην επίθεση, με τον Αργεντινό να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Έλληνα φορ.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μίτσελ είναι η εξής: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης, Βάις, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου...

 Στον πάγκο: Μέγιερι, Μανιάτης, Φουστέρ, Μετζανί, Σαλίνο, Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κάλαιτζιτς, Φραγκουλάκης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons