OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΩΣΤΑ... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ....

Μόνο ο Ολυμπιακός καταφέρνει να κερδίσει την Άντερλεχτ στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και μάλιστα με το εμφατικό 0-3, μόνο ο «πιστολέρο» έχει κατορθώσει να πετύχει χατ-τρικ σε αγώνα του Champions League! Η μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για Θρύλο!

 Με ηγέτη και τοπ – σκόρερ έναν διαστημικό Κώστα Μήτρογλου, που πέτυχε χατ-τρικ (17', 56', 72') ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα τεράστιο θρίαμβο μέσα στο «Κονστάντ Βάντερ Στοκ» επί της Άντερλεχτ και μπήκε για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης!

Ο «πιστολέρο» φώναξε ...παρών και με τα τρία εκπληκτικής ομορφιάς τέρματα που πέτυχε, πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό, πέτυχε το τρίτο του συνολικά φετινό χατ – τρκ και το πρώτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οδηγώντας τον στον θρίαμβο, που του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της πρωταθλήτριας Βελγίου !

Ο Μήτρογλου έφτασε αισίως τα 12 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχει βάλει πλώρη να φτάσει τον Νίκο Αναστόπουλο, που έχει σκοράρει 14 φορές...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons