OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 6-0 (7' , 20' , 80' MHΤΡΟΓΛΟΥ) (63' , 81CAMPBELL) (70' MANIATHΣ)



Ο Μίτσελ έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την σωστή νοοτροπία που έδειξαν στο ματς με την Βέροια, τόνισε πως υπάρχει εμπιστοσύνη στην σχέση των δύο πλευρών και παραδέχθηκε πως ο συναγωνισμός τους βοηθάει να γίνουν καλύτεροι.

"Το μήνυμα που στέλνουμε πάντα είναι πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει, είναι όλοι προετοιμασμένοι για να συνεισφέρουν στην ομάδα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς. Ξέρουν πολύ καλά τι τους ζητάμε. Τα λάθη επιτρέπονται, όχι όμως η πρόθεση. 

Ο συναγωνισμός βοηθάει και είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Μήτρογλου. Δεν είναι μόνος αυτός όμως αλλά και άλλοι παίκτες που δείχνουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με πέρσι. Ο Μήτρογλου έχει ήδη 12 γκολ, χωρίς να υπολογίσουμε αυτά με την Εθνική του ομάδα, αριθμός πολύ μεγάλος. 

Έχει τρομερές κινήσεις, όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά πλέον και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού. Ότι μπορούσε να σκοράρει ήταν γνωστό, το θετικό είναι πως πλέον είναι ομαδικός και εκμεταλλεύεται και τους συμπαίκτες του. Συμμετέχει στο ομαδικό παιχνίδι. Η διακοπή θα μας κάνει καλό, το χρειαζόμαστε. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου... (γέλια). Οι παίκτες μου με κάνουν να νιώθω καλά, το παιχνίδι τους με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. 

Όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μην επαναπαυτούμε. Μετά τον Παναιτωλικό πολλοί νόμιζαν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά αλλά δεν ήταν έτσι. Οι παίκτες ματς κάνουν μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Ένα παράδειγμα είναι και οι στημένες φάσεις, όπου έχουμε δουλέψει πολύ και καταφέρνουμε να πετύχουμε αρκετά τέρματα".



  CAMPBELL 66666666666666666666666

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ 55555555 ΧΑΤ-ΤΡΙΚ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

 71 Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Ο Μανιάτης εκτός. Ο Γιαταμπαρέ στον αγώνα.
 
71ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σκόρερ ο Μανιάτης...

66 Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Ο Σαβιόλα εκτός. Στη θέση του ο Σέποβιτς.

63ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με σκόρερ τον Κάμπελ.  Ωραίος συνδυασμός από τον Ολυμπιακό με τους Μήτρογλου και Φουστέρ να αλλάζουν ωραία τη μπάλα. Η σέντρα του Ισπανού να βρίσκει μόνο τον Κάμπελ και εκείνος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

61' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Βάις αποχωρεί. Στη θέση του ο Κάμπελ.
 Ημιχρονο 2-0
Στο 31ο λεπτό, ο διαιτητής σωστά δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Βάις ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή....Ο Σαβιόλα εκτέλεσε το πέναλτι. Ο Αναστασόπουλος απέκρουσε.


20ο λεπτό ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...Ο Μήτρογλου σκόρερ και πάλι! Ο επιθετικός του Ολυμπιακού από καλή θέση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας.

7ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...  Ο Χόβέλας εκτέλεσε το κόρνερ. Η μπάλα έφτασε εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Σάμαρης έκανε το σουτ. Ο Μήτρογλου έβαλε το πόδι του μπροστά από τον τερματοφύλακα της Βέροιας και άλλαξε την πορεία της και στην έστειλε στα δίχτυα.

Ο Μίτσελ διατήρησε στο βασικό σχήμα τους Ρομπέρτο, Μανωλά, Μανιάτη, Σάμαρη, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου, αλλά έκανε αρκετές αλλαγές. Η άμυνα είναι αλλαγμένη κατά τα 3/4, αφού αριστερά θα παίξει ο Χολέμπας αντί του Μπονγκ, στόπερ δίπλα στον Μανωλά ο Μετζανί αντί του Σιόβα, ενώ δεξιά θα είναι ο Παπάζογλου αντί του Μανιάτη, ο οποίος περνά στο κέντρο δίπλα στον Σάμαρη, στη θέση του Εντινγκά.

Ο Βάις παραμένει δεξί εξτρέμ, αλλά στο απέναντι άκρο στη θέση του Ολαϊτάν θα παίξει ο Φουστέρ. Το επιθετικό δίδυμο των Σαβιόλα και Μήτρογλου είναι αμετακίνητο. 

Ο Ολυμπιακός μετράει μόνο νίκες στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με την Βέροια. Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες τους και φιλοδοξούν να διευρύνουν το απόλυτο κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας.

Αναλυτικά:

1986-87 1-0, 1987-88 2-0, 1996-97 2-0, 1997-98 4-1, 1998-99 5-0, 2007-08 1-0, 2012-13 3-0.

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βέροια. Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας την Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κερδίσουν την "βασίλισσα" και να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους που θα πάνε να τους δουν και να τους αποθεώσουν για την μεγάλη νίκη στο Βέλγιο.

Η νίκη θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ εφόσον ο "δικέφαλος" έχει απώλειες απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Σαλίνο, Τσόρι και Μπονγκ λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, με τον πρώτο να έχει πιο σοβαρό πρόβλημα ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Σιόβας λόγω κόπωσης.

Ο Ισπανός προπονητής θα κάνει αλλαγές στην 11αδα αλλά δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί ποιες θα είναι αυτές. Σύμφωνα με όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Παπάζογλου στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χολέμπας στο αριστερό ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Παπαδόπουλο και Μανωλά.

Ο Παπαδόπουλος προπονείται εδώ και τρεις εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και στο μοναδικό παιχνίδι που είχε αγωνιστεί ήταν εναντίον του Φωκικού για το Κύπελλο. Επίσης, ο Μίτσελ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Παπάζογλου και να ξεκουράσει τον Μανιάτη ώστε να πάρει ανάσες ο αρχηγός.

Στην μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι ο Σάμαρης με τον Εντινγκά εφόσον ο Μίτσελ δεν χρησιμοποιήσει τον Μανιάτη. Στην επίθεση θα είναι οι Μήτρογλου, Σαβιόλα και Φουστέρ και παίζεται μία θέση ανάμεσα στον Ολαϊτάν και τον Βάις. Ο Μίτσελ φαίνεται να καθιερώνει στην επίθεση τους Μήτρογλου και Σαβιόλα  μετά τη νίκη στις Βρυξέλλες.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πετύχουν την 4η νίκη σε διάστημα 10 ημερών ενώ ο διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά με το σημερινό ματς (6/10): "Αυτά τα ματς είναι τα πιο πονηρά και χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Μετά τον θρίαμβο στο Βέλγιο πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι πρωταθλήματος, θεσμός που πάνω από όλα μας ενδιαφέρει. Αλλο το ένα μας άλλο το άλλο, όμως ξέρουμε ότι όλοι οι αγώνες μετά το Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν προσοχή".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons