OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σκοπός είναι η νίκη...

Μοναδικός σκοπός του Ολυμπιακού κόντρα στην Άντερλεχτ είναι η νίκη, σύμφωνα με όσα είπε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (1/10).

Παράλληλα, επεσήμανε πως έχει αποφασίσει πως θα παρατάξει την ομάδα στο γήπεδο, χωρίς να προβεί σε αποκαλύψεις για τα πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού:

"Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο ή το πόσο κρίσιμο είναι το ματς για την ομάδα ή για μένα. Και πέρσι είχαμε ξεκινήσει με δύο ήττες αλλά τελικά πήραμε εννιά βαθμούς. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε και φέτος εννιά βαθμούς δίχως να κάνουμε δύο ήττες στο ξεκίνημα".

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και τα πλάνα του: "Μας βοηθάει πως είχαμε αντιμετωπίσει πρόσφατα την Άντερλεχτ. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι ένα σημείο αναφοράς το φιλικό του Αυγούστου. Όσο για μένα και την ομάδα έχουμε αποφασίσει το πως θα παίξουμε".

Για το αν η καλή εμφάνιση, έστω και για ένα ημίχρονο, απέναντι στην Παρί, αποτελεί λόγο αισιοδοξίας για τον Ολυμπιακό: "Είναι σημείο αναφοράς το παιχνίδι με την Παρί. Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι. Το αρνητικό είναι πως κάναμε λάθη και πληρώσαμε αυτές τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά.

Στο πρώτο μέρος κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Παρί ήταν το φαβορί, αλλά κάναμε λάθη σε λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά υπέρ του αντίπαλου μας. Έτσι χάσαμε τον αγώνα".

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο "Κόνσταντ Βάντεν Στοκ" των Βρυξελλών, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ. Όλο το βάρος στην τακτική έριξε ο Μίτσελ.

Ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του έριξαν το βάρος στην τακτική, με ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο δίτερμα που ακολούθησε, οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να εφαρμόσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν στο ματς με τους Βέλγους. Αρχικά το διπλό έγινε σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια σε μικρότερο.

Ευτυχώς για τον Ισπανό τεχνικό δεν υπήρξε κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο και η εκγύμναση των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν κόντρα στην Άντερλεχτ, σύμφωνα με τον Σαβιόλα ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες στην συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος θα προσπαθήσει με ευχαρίστηση να βοηθήσει όσο μπορεί με την εμπειρία που διαθέτει για το θετικό αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού είπε:

"Είχαμε παίξει φιλικό με την Άντερλεχτ. Όμως από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Έχουν αλλάξει αρκετά. Θα γίνει ένα ενδιαφέρον ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και έχουμε αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα" και πρόσθεσε:

"Παίζει σίγουρα μεγάλη ρόλο η εμπειρία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πολλά τέτοια παιχνίδια και αναμφίβολα αισθάνομαι και είμαι έμπειρος. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με την πείρα που έχω. Θα κάνω με ευχαρίστηση ό,τι μπορώ για να προσφέρω".

Στις στημένες φάσεις που στοίχισαν στον Ολυμπιακό την ήττα κόντρα στην Παρί στάθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες ενόψει του αγώνα με την Άντερλεχτ.

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί δεν καταφέραμε στο πρώτο ματς στην έδρα μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς είναι σημαντικό ματς για το μέλλον μας στη διοργάνωση", δήλωσε αρχικά ο Τσόρι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς με την Παρί, για να  πάρει τη νίκη:

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε την ένταση του πρώτου ημιχρόνου με την Παρί. Και κυρίως να έχουμε συγκέντρωση στις στημένες φάσης γιατί αυτό ήταν που μας στοίχισε την ήττα στο πρώτο ματς".

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με την κακή κατάσταση της  Άντερλεχτ στο πρωτάθλημα, υπογράμμισε:

"Είναι μια διοργάνωση ιδιαίτερη και διαφορετική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφορετικό κίνητρο όταν παίζουν στη διοργάνωση αλλά το σημαντικό είναι πώς θα είμαστε εμείς. Δεν έχει σημασία σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα στο πρωτάθλημά της και σημασία είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς".

 http://www.sport24.gr






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons