OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-4 (2' Τόρες) (66' Φερνάντες) (68' Μήτρογλου) (73' Saviola) (87' Weiss)


87' Γκολ για τον Ολυμπιακό, 1-4! Ο Βάις είναι ο σκόρερ.  Ο Σλοβάκος διέσχισε όλο το γήπεδο βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά και δεν είχε πρόβλημα να τον πλασάρει και να κάνει το 4-1 για τους "ερυθρόλευκους".

73' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Το τρίτο τέρμα των Πειραιωτών πέτυχε ο Σαβιόλα με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραία ασίστ του Μήτρογλου!

68' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Ποιος άλλος: Ο Μήτρογλου δίνει το προβάδισμα στους Πειραιώτες...
66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Οι Πειραιώτες ισοφαρίζουν σε 1-1 με αυτογκόλ του Φερνάντες..

 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0...

Γκολ για τον Πλατανιά!Ο Τόρες άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες και τώρα ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τους Ρομπέρτο, Εντινγκά, Μανωλά, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Σάμαρη, Σαλίνο, Φουστέρ, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου.

Την ενδεκάδα των γηπεδούχων θα αποτελέσουν οι Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες , Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τέτε, Μπέλιτς, Τόρες, Στόλερ, Μοράλ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κρήτη τα Χανιά (20:30, Live NOVASPORTS2) και θέλει να πάρει την νίκη, ώστε  να έχει και ψυχολογία για τη συνέχεια. Άλλωστε, ο Θρύλος την Τετάρτη έχει να δώσει «μάχη» για το Champions League, καθώς αγωνίζεται στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons