OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός και UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Πειραιάς, 21 Οκτωβρίου 2013 – Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους για την ανοσοποίηση παιδιών σε χώρες όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Στόχος της συνεργασίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, για την εκστρατεία της UNICEF με τίτλο “100% Campaign” για την ανοσοποίηση παιδιών στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

1,5 εκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί με εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ένα παιδί κάθε 20 δευτερόλεπτα. Περίπου 20 τοις εκατό όλων των παιδιών δεν υποβάλλονται στα βασικά εμβόλια, διότι η φτώχεια, οι συγκρούσεις, οι ελλιπείς υποδομές ή οι περιορισμένες δυνάμεις των κυβερνήσεων καθιστούν δύσκολη την κάλυψή τους. Η εκστρατεία “100% Campaign” έχει στόχο να εξασφαλίσει ότι όλα τα παιδιά σε δυσπρόσιτες περιοχές θα λαμβανουν τα σωτήρια εμβόλια.

Γνωρίζοντας ότι η UNICEF προσφέρει εμβόλια που σώζουν ζωές σε περισσότερα παιδιά από κάθε άλλη οργάνωση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία “100% Campaign”, τοποθετώντας το λογότυπο της UNICEF στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της και θέτοντας ως στόχο τη συγκέντρωση 2 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισοδυναμεί με τη διάσωση 50.000 παιδιών.

Από την ίδρυση του Συλλόγου μας το 1925, ο Ολυμπιακός ως ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσωπεί μια ιδέα, ένα κίνημα, μια δέσμη αξιών που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, ωσάν να ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Αυτές είναι οι αξίες πάνω στις οποίες θέλουμε να βασίσουμε τη νέα μας συνεργασία με τη UNICEF”, είπε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. “Είμαστε πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, και πλέον με τη UNICEF στο πλευρό μας, μπορούμε να επιτύχουμε κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, δηλαδή να βάλουμε ως προτεραιότητα μας την ευημερία των παιδιών του κόσμου!
Η UNICEF είναι περήφανη που συνεργάζεται με την ΠΑΕ Ολυμπιακός έτσι ώστε να ενισχυθεί η φωνή της UNICEF για τα παιδιά του κόσμου, να μάθουν τα εκατομμύρια των φιλάθλων ότι μπορούν να βοηθήσουν να σώσουμε τις ζωές ευάλωτων παιδιών και να συγκεντρώσουμε ένα τόσο απαραίτητο ποσό προκειμένου να καλύψουμε όλα τα παιδιά με τα βασικά εμβόλια”, είπε η Leila Pakkala, Διευθύντρια της UNICEF για την Συγκέντρωση Ιδιωτικών Πόρων και Συνεργασιών.

Η συμμαχία μεταξύ Ολυμπιακού και UNICEF αποτελεί ένα ορόσημο για την ανθρωπιστική δράση της UNICEF Ελλάδος”, είπε ο κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF. “Θα μας δώσει τη δυνατότητα να κινηθούμε πιο γρήγορα σε ότι αφορά την προστασία παιδικών ζωών, της προώθησης των παιδικών δικαιωμάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και της συμβολής στην προστασία των παιδιών παγκοσμίως. Δίνουμε ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά.” 

Σχετικά με τη UNICEF: Η UNICEF δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 190 χώρες και περιοχές βοηθώντας παιδιά να επιβιώσουν και να προκόψουν, από την πρώιμη παιδική ηλικία μέχρι την εφηβεία. Όντας ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο εμβολίων για τις αναπτυσσόμενες χώρες, η UNICEF υποστηρίζει την υγεία και τη διατροφή των παιδιών, την παροχή καθαρού νερού και υγιεινής, ποιοτικής βασικής εκπαίδευσης για όλα τα αγόρια και τα κορίτσια, καθώς και την προστασία των παιδιών από τη βία, την εκμετάλλευση και το AIDS. Η UNICEF χρηματοδοτείται πλήρως από εθελοντικές συνδρομές φυσικών προσώπων, επιχειρήσεων, ιδρυμάτων και κυβερνήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη UNICEF και το έργο της, επισκεφτείτε τις σελίδες www.unicef.org και www.unicef.gr

Σχετικά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα σε κατακτήσεις τίτλων, καθώς έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας απλός σύλλογος. Είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί, η διοίκηση, το τεχνικό προσωπικό, οι αθλητές και οι οπαδοί αποτελούν τα δομικά στοιχεία της ιστορίας του πιο επιτυχημένου και ισχυρού αθλητικού οργανισμού στη χώρα στην πάροδο των ετών. Ο Σύλλογος έχει κερδίσει 40 πρωταθλήματα συνολικά και έχει πανηγυρίσει 26 φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου. Επιπλέον, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει συμμετάσχει 13 φορές στο Champions League, τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της κ. Μαρινάκης φέρουν μια στιβαρή παράδοση στον τομέα της φιλανθρωπίας και στο παρελθόν έχουν υποστηρίξει πολυάριθμες φορές φιλανθρωπικά ιδρύματα και καθημερινούς ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. (www.olympiacos.org)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα εξής:
ΠΑΕ Ολυμπιακός: κ. Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας,  +30 210 4143000  / kkarapapas@olympiacos.org

Ελληνική Εθνική Επιτροπή για τη UNICEF: κ. Ηλίας Λυμπέρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής Επικοινωνίας,  +30 210 7255555  / unicefgr@hol.gr

Την έναρξη της σπουδαίας συνεργασίας με τη UNICEF παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο πάνελ της αίθουσας εκδηλώσεων του V’ammos, στο Καραϊσκάκη, κάθισαν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κύριος Λάμπρος Κανελλόπουλος και ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κύριος Κριστιάν Καρεμπέ. Οι τρεις άνδρες μίλησαν για τη σημασία που αποκτά η σπουδαία αυτή συνεργασία, τα οφέλη τα οποία θα προκύψουν, καθώς και το πλαίσιο στο οποίο οι δύο πλευρές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας «ελπίδα, για ένα καλύτερο αύριο»!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κύριος Κώστας Καραπαπάς, προλόγισε τη Συνέντευξη Τύπου και έδωσε αμέσως τον λόγο στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο, τους εκπροσώπους της UNICEF και φυσικά όλους εσάς. Η έναρξη αυτής της ιστορικής συνεργασίας είναι πολύ σημαντική για τον τόπο μας και για τον Ολυμπιακό που όπως όλοι γνωρίζετε είναι για τη χώρα μας πολλά περισσότερα από ένας αθλητικός σύλλογος.

Ο Ολυμπιακός, ο ενδοξότερος σύλλογος της χώρας, ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός, η ταυτότητα των μισών Ελλήνων προσθέτει τη δύναμή του στην προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών, στην προσπάθεια της UNICEF, στην ιερή προσπάθεια όλης της ανθρωπότητας να προσφέρει έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Στα παιδιά που είναι η ελπίδα του πλανήτη και η καρδιά του αθλητισμού.

Στα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τη UNICEF έχει αναλάβει να συγκεντρώσει ένα ποσό πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ με διάφορες δράσεις που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. Ταυτόχρονα θα συνεχίσει τη διαρκή φιλανθρωπική του δράση την οποία θα μεγιστοποιήσει και η λειτουργία του ιδρύματος Ολυμπιακός Foundation και θα είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η συνεργασία μας με τη UNICEF περιέχει ένα διπλό μήνυμα. Πρώτα απ` όλα ένα κάλεσμα σε όλους τους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο να σταθούν δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται, δίπλα στα παιδιά που τους λείπουν βασικά αγαθά όπως το νερό, τα φάρμακα και τα εμβόλια.

Με τη συνδρομή του Ολυμπιακού 50,000 παιδιά θα εμβολιαστούν σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα και θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο,. Η εκστρατεία 100% έχει στόχο να θα εξασφαλίσει ότι ακόμα και τα παιδιά που ζουν στις πιο φτωχές περιοχές της Ελλάδος και ολόκληρου του πλανήτη θα λαμβάνουν τα σωτήρια εμβόλια, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλα αυτά τα παιδιά.

Ταυτόχρονα, με τη συνεργασία αυτή στέλνουμε ένα μήνυμα. Ότι δεν υπάρχει μονάχα η Ελλάδα της ανάγκης και της κρίσης που ζητάει βοήθεια. Υπάρχει και η Eλλάδα που απλώνει το χέρι της και αγκαλιάζει όποιον έχει ανάγκη και βοηθάει. Το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό σήμερα να τονιστεί για ακόμα μία φορά ότι η Ελλάδα δεν ζητάει μόνο βοήθεια, η Ελλάδα μπορεί να δώσει βοήθεια αρκεί να το θέλουμε όλοι μας. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσουν όσο περισσότεροι γίνεται σε αυτόν τον δρόμο της ελπίδας και της αλληλεγγύης.

Καλώ κάθε Έλληνα να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερο το αύριο των παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Σας χρειαζόμαστε όλους να είστε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός για άλλη μία φορά θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή την προσπάθεια και θα την κερδίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Εν συνεχεία τοποθετήθηκε ο κύριος Κανελλόπουλος, ο οποίος εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία που αποκτά και για τη UNICEF η συνεργασία της με τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό.

«Κύριε Μαρινάκη, κύριε Καρεμπέ, κυρίες και κύριοι, είναι μια ξεχωριστή, μια ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα για τη UNICEF παγκοσμίως. Η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό αποτελεί χωρίς υπερβολή μία κορυφαία ανθρωπιστική στιγμή και για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο. Η UNICEF είναι η οργάνωση που χτίστηκε επάνω στα ερείπια που άφησε ο Β` Παγκόσμιος Πόλεμος και 70 χρόνια τώρα αγωνίζεται σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στον αναπτυσσόμενο κόσμο για την προστασία, την ασφάλεια, την ανάπτυξη των παιδιών που βρίσκονται σε δοκιμασία για την καταπολέμηση της παιδικής εργασίας κι όλων των μορφών εκμετάλλευσης, για την καταπολέμηση της φτώχειας, της πείνας του υποσιτισμού που σήμερα βασανίζει δισεκατομμύρια ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά στον πλανήτη μας.

Είναι αναμφίβολα η σημερινή μέρα μια μεγάλη ιστορική συνάντηση που ανοίγει μία νέα σελίδα για τα ανθρωπιστικά ιδεώδη στη χώρα μας. H UNICEF από τη μια κι ο Ολυμπιακός από την άλλη. Ο Ολυμπιακός, ένας σύλλογος που κουβαλά ένα πολύ μεγάλο ιστορικό φορτίο στη νεοελληνική αθλητική ιστορία της χώρας και με ανεκτίμητη συμβολή στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού έρχεται με την επιλογή του αυτή και με την πράξη του να αναδείξει ότι οι αρχές οι ανθρωπιστικές, οι αξίες οι ηθικές που πρέπει να διαπερνούν τις σύγχρονες κοινωνίες δεν είναι ασύμβατες με τον αθλητισμό, δεν είναι αντίπαλες αλλά συμπορεύονται.

Η πράξη αυτή έρχεται πραγματικά να υπερβεί τα παρωχημένα στερεότυπα των συγκυριακών εκδηλώσεων και να τους δώσει ένα αθλητικό, ανθρωπιστικό και οικουμενικό χαρακτήρα, έχοντας σαν προμετωπίδα των δράσεών μας και των εκδηλώσεών μας από δω και μπρος τη χάρτα των δικαιωμάτων του παιδιού που αποτελεί ένα οικουμενικό κείμενο απόλυτης αποδοχής απ` όλα τα μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών απ` όλον τον κόσμο που αγκαλιάζει δισεκατομμύρια ανθρώπους, που αποτελεί το βήμα και τη φωνή όλων εκείνων των παιδιών που σήμερα δοκιμάζονται, που σήμερα αγωνίζονται, που σήμερα κάνουν εκκλήσεις για μια αλληλεγγύη, για μια στήριξη, για μια βοήθεια να βγουν στη ζωή με περισσότερα εφόδια, με περισσότερες ευκαιρίες.

Ε, λοιπόν, αυτή η σημερινή μας συνάντηση ανοίγει διάπλατα τον δρόμο. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή και είμαι υποχρεωμένος σήμερα απέναντί σας να το τονίσω: ο ρόλος του κ. Μαρινάκη σε αυτή την προσπάθεια είναι καθοριστικός, έξω από τις οποιεσδήποτε ανθρωπιστικές δραστηριότητες που εγώ τις γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Έρχεται πραγματικά να αναδείξει την ευαισθησία, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά, την ευθύνη, την αγάπη, την ελπίδα, την πίστη, σε ορισμένες αρχές, σε ορισμένες ηθικές αξίες που τις έχει ανάγκη σήμερα η ελληνική κοινωνία.

Σήμερα που η Ελλάδα δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, σήμερα που η ανθρωπιστική, κοινωνική κρίση στην Ελλάδα παίρνει ανεξέλεγκτες και πρωτόγνωρες αν θέλετε διαστάσεις για τη γενιά μας και όχι μόνο, η πρωτοβουλία αυτή του Ολυμπιακού και της UNICEF αποτελεί αν θέλετε, χωρίς υπερβολή, έναν φάρο ελπίδας, ένα κάλεσμα αγάπης. Όχι απλά αφουγκράζεται ο Ολυμπιακός τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, αλλά εμπράκτως έρχεται να αναδείξει με τη στάση του ότι γίνεται πρωταγωνιστής αυτής της προσπάθειας, έξω από τις συλλογικές προτιμήσεις ομάδων, έξω από τις όποιες αντιπαλότητες τις καλώς εννοούμενες κατ` εμένα που διακρίνουν τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας μας, αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία είναι ότι υπερβαίνουμε όλο αυτό το πλαίσιο, όλο αυτό το κατεστημένο και παρωχημένο κλίμα και δίνουμε μια άλλη διάσταση το πώς μπορούν σήμερα οι αθλητικοί σύλλογοι, οι μεγάλες ομάδες να διαδραματίσουν κι έναν πρωτοποριακό κι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πλαίσιο της ένωσης και της κοινωνικής συνοχής των χωρών.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί από εδώ και εμπρός, μαζί με την Μπαρτσελόνα, τις δύο μεγάλες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια γραμμή δράσης, στο ίδιο μετερίζι αγώνα. Ξέρετε πόσο κουράγιο και πόσες ελπίδες θα βγουν μέσα από τη σημερινή μας συνάντηση; Ένα κλίμα αγάπης, ένα κλίμα ενότητας, ένα κλίμα αισιοδοξίας και αγάπης, θα βγει. Θέλω να πιστεύω ότι η Ελληνική κοινωνία, η οποία σήμερα δοκιμάζεται και η οποία έχει καταδείξει μέσα στο διάβα των χρόνων την ανθρωπιά της, το πόσο μεγάλα αποθέματα ανθρωπιάς διαθέτει ακόμη, θα αγκαλιάσει αυτό το μεγάλο εγχείρημά μας και εμείς θα είμαστε δίπλα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μαρινάκη, για όλη αυτή την προσπάθεια, την οποία έκανε και κάνει, και θεωρούμε ότι αποτελεί, όχι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και Πρόεδρός του, υπόδειγμα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης, υπόδειγμα του πως μπορεί να συνδυαστεί ο αθλητικός με τον κοινωνικό κόσμο, η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, με την ανθρωπιά και την προσφορά στον συνάνθρωπο, υπόδειγμα της πίστης και της αγάπης για τα παιδιά, τα οποία καθημερινά δοκιμάζονται από τη βία, από την καταπίεση, από την εκμετάλλευση, από όλες αυτές τις μορφές, οι οποίες θέτουν εν αμφιβόλων τον πολιτισμό μας. Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, για εμάς η σημερινή ημέρα ανοίγει μία ιδιαίτερη σελίδα, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μεγαλώσουμε τη δράση μας και την προσφορά μας, σε όλα τα επίπεδα».
Κλείνοντας, τον λόγο πήρε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος με τη σειρά του επεσήμανε:

«Καλησπέρα σας. Για μένα είναι μία πολύ σπουδαία ημέρα σήμερα, μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από την πλευρά του Ολυμπιακού. Έχω δουλέψει ήδη για τη UNICEF και γνωρίζω καλά περί τίνος πρόκειται. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία για τον εμβολιασμό των παιδιών εδώ στην Ελλάδα.

Αρχίζουμε μία συνεργασία με έναν μεγάλο Οργανισμό, με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία, τα ίδια συναισθήματα, το ίδιο πάθος, τη θέληση να σώσουμε ζωές. Προσπαθούμε να χτίσουμε καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και φυσικά αυτή η συνεργασία θα μας κάνει την ομάδα μας να έχει ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στην κοινωνία της χώρας μας. Ο αθλητισμός μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, να χτίσουμε καλύτερο μέλλον, να προσφέρουμε εκπαίδευση στα παιδιά, είναι σημαντικό να ενισχύσουμε μέσω του αθλητισμού την υγεία.

Θέλω να συγχαρώ τους δύο κυρίους που κάθονται στο πάνελ μαζί μου, γιατί με αυτό αποκτούν σημαντικό ρόλο ως πρότυπα για την κοινωνία. Εκείνοι έχουν ανοίξει έναν καινούριο δρόμο και με την ίδια φιλοσοφία θα προχωρήσουμε σε αυτόν, για να βελτιώσουμε το σήμερα και το αύριο»!

Ακολούθησε η αποκάλυψη της φανέλας του Ολυμπιακού, η οποία πλέον θα φέρει το λογότυπο της UNICEF και με αυτό τον λαμπρό τρόπο, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να παρουσιάζει και στο πάνελ την ερυθρόλευκη φανέλα με τον λογότυπο της UNICEF, κρατώντας την μαζί με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον κύριο Κανελλόπουλο, η Συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε.

Για να δείτε το photostory από την Συνέντευξη Τύπου πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε το video από την Συνέντευξη Τύπου πατήστε ΕΔΩ.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της UNICEF, κυρίου Λυμπέρη, του κυρίου Μίτσελ και των παικτών μας, για τη σπουδαία συνεργασία.

Ηλίας Λυμπέρης, Γενικός Διευθυντής της UNICEF στην Ελλάδα

«Πρόκειται για μία σπουδαία συνεργασία. Δίνει φτερά στa προγράμματα της UNICEF. Με δεδομένο ότι και ο Ολυμπιακός μπαίνει πλέον σε ένα σπουδαίο κλαμπ των ομάδων εκείνων, οι οποίες συνδυάζουν τον αθλητισμό, το ευ αγωνίζεσθαι, με την προσφορά στα παιδιά και την προστασία των δικαιωμάτων τους. Είναι η εγγύηση για τη UNICEF ότι θα φέρει εις πέρας με ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς και ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα, τη φιλανθρωπική της δράση, η οποία πλέον με τη βοήθεια και του Ολυμπιακού, θα πάρει φτερά»!

Μίτσελ

«Είναι πάρα πολύ όμορφο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός συνεργάζεται με τη UNICEF. Μοιράζεται η UNICEF την ίδια φιλοσοφία με τον Ολυμπιακό. Κάνει φιλανθρωπία, προσφέρει βοήθεια στον κόσμο. Είναι σπουδαίο που θα βοηθάμε και εμείς. Αν το έκανε η Μπαρτσελόνα, θα προσπαθήσουμε και εμείς να τα κάνουμε ακόμη καλύτερα. Όπως και να έχει είμαστε χαρούμενοι που να παίρνουμε μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία».

Γκαετάν Μπονγκ

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για εμένα που είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης προσπάθειας. Ακόμη περισσότερο για το γεγονός ότι προέρχομαι από μία αφρικανική χώρα, από το Καμερούν. Πράγματι υπάρχουν πολλά προβλήματα και σε αυτό το κομμάτι του πλανήτη, όπως και σε πολλά άλλα. Είναι σπουδαίο για εμάς τους παίκτες ότι θα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να φέρουμε το λογότυπο ενός τόσο μεγάλου Οργανισμού, όπως είναι η UNICEF, στη φανέλα μας. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα, μέσω του αθλητισμού και μέσω του ποδοσφαίρου εν προκειμένω, να δίνουμε εκτός από χαρά και ουσιαστική βοήθεια στα παιδιά».

Χαβιέρ Σαβιόλα

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Είμαστε ευτυχισμένοι και υπερήφανοι που θα βοηθήσουμε εμείς τον Οργανισμό της UNICEF σε αυτό τον σκοπό. Το βλέπουμε πάρα πολύ θετικά και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μία τέτοια κίνηση».

Τζόελ Κάμπελ

«Αυτή η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και της UNICEF είναι πάρα πολύ σημαντική. Αν γνωρίζει κανείς ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένα μωρό, είναι πολύ σπουδαίο για εμάς το ότι θα βοηθήσουμε τη UNICEF να σώσει κάποιες ζωές επιπλέον».

Βλάντιμιρ Βάις

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Η UNICEF βοηθάει παιδιά και αν μπορούμε και εμείς να βοηθήσουμε τη UNICEF, είμαστε ευτυχισμένοι».

Αβραάμ Παπαδόπουλος

«Είμαστε πολύ περήφανοι όλοι. Είναι μία σημαντική ημέρα για την ομάδα μας. Και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τη φιλανθρωπική δράση. Στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες. Θα είμαστε πάντα στους συνανθρώπους μας για να δίνουμε πράγματα τα οποία έχουν ανάγκη. Εύχομαι ότι καλύτερο για όλο τον κόσμο και νομίζω ότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, για να προσφέρουμε στα παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη».

Αριέλ Ιμπαγάσα

«Μας φαίνεται πολύ όμορφο όλο αυτό. Ενώ υπάρχουν πολλά προβλήματα παγκοσμίως για τα παιδιά, υπάρχουν και Οργανισμοί όπως η UNICEF, οι οποίοι βοηθούν τα παιδιά να ξεπεράσουν τα προβλήματα αυτά. Είναι χαρά μας που και εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε τη UNICEF».
Για να δείτε το video με τις δηλώσεις πατήστε ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons