OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0


Ατρόμητος και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League. Μοιρασμένο το ματς, δίκαιο το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-4-1-1, προτιμώντας τους Τσενάμο, Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Καραμάνο, Ουμπίδες, Γκαρσία και Παπαδόπουλο στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Μίτσελ από την πλευρά του είχε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μπονγκ, Χολέμπας, Εντινγκά, Μανιάτη, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν, σε διάταξη επίσης 4-4-1-1.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Δμήτρης Στυλιάρας (ΕΠΣ Αιτ/νίας)
Α' Βοηθός: Αλέξανδρoς Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)
Β' Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Δημήτρης Τσορτανίδης (ΕΠΣ Αχαΐας)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (68' Μπρίτο), Ουμπίδες, Μπρίτο, Γιαννούλης, Καραμάνος, Παπαδόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Σηφάκης, Φάμπιο, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μπονγκ, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (62' Μήτρογλου), Ντομίνγκες, Σαβιόλα.
Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Παπάζογλου, Εντινγκά, Μασάντο, Ολαϊτάν, Βάις, Μήτρογλου.
Γκολ:  -/ -
Κίτρινες: 14' Ιγκλέσιας, 43' Δημούτσος / 14' Μανιάτης, 50' Φουστέρ

Η ανασκόπηση του αγώνα

Επιθετική διάθεση είχαν οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κλειστεί στα καρέ του περιμένοντας τον Ολυμπιακό, αντίθετα οι Περιστεριώτες με μπόλικη πίεση στην μπάλα ήταν αυτοί που ήθελαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήταν το ίδιο καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας όπως στα παιχνίδια με Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάζοντας δυσκολίες στην επιθετική ανάπτυξη τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα.

Μετά το μισάωρο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανεβάσει στροφές, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει σοβαρά την εστία των γηπεδούχων, που συνέχιζαν να έχουν απειλητικές διαθέσεις ειδικά όταν έβρισκαν κενούς χώρους στην αντεπίθεση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0, χωρίς να σημειωθεί ούτε μια μεγάλη φάση στο ματς. Ο Ατρόμητος είχε κάποιες υποψίες κυκλοφορίας, ο Ολυμπιακός ακόμη λιγότερες (με σηνατικότερη ένα σουτ του Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) και μοιραία τα δίχτυα δεν μάτωσαν.
Στην επανάληψη οι Πειραιώτες μπήκαν με περισσότερη ορμή στο παιχνίδι, προσπαθώντας να πιέσουν τον Ατρόμητο ψηλά. Οι επισκέψεις στα καρέ του Τσενάμο πύκνωσαν, αλλά η δημιουργία κλασσικών ευκαιριών δεν ήταν εύκολη δουλειά.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν το έβαζαν κάτω και προσπαθούσαν κυρίως από τα πλάγια να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Ρομπέρτο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 68' από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, ο Μανιάτης μόνος στην μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά ψαράκι, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο και πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι στο τελευταίο 25λεπτο του απέκτησε «τρελό» ρυθμό και ο Ατρόμητος απάντησε στην ευκαιρία του Μανιάτη, όταν ο Παπαδόπουλςο έπιασε γυριστή κεφαλιά και ο Ρομπέρτο προχώρησε σε μία καταπληκτική απόκρουση.

Στο 75ο λεπτό στο γήπεδο πέρασε και ο Βάις, με τον Ολυμπιακό να εντείνει ακόμα περισσότερο την πίεσή του προς τα καρέ των γηπεδούχων, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες ήρθε από τον Κάμπελ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το πλασέ του Κοσταρικανού έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μάλιστα, στο 93΄ ο Ατρόμητος έφτασε εκείνος κοντά στο 1-0, αλλά ο Φυντανίδης από κοντά δεν βρήκε τη μπάλα προ του Ρομπέρτο.

Ο Μίτσελ υποστήριξε πως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν μοιρασμένο ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και ίσως να άξιζε κάτι καλύτερο...

«Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες και ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω όμως δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια» ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού αμέσως μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο...

Η ενδεκάδα του Θρύλου για το παιχνίδι: Ρομπέρτο, Χολέμπας, Μπονγκ, Μανωλάς, Σαλίνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν

 Στον πάγκο: Μέγιερι, Μασάντο, Σαβιόλα, Βάις, Παπάζογλου, Μήτρογλου, Σάμαρης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ούμπιντες, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Παπαδόπουλος.

 Στον πάγκο: Σηφάκης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Μπάλλας, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons