OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Καλλονή 4-0 (13' Saviola) (54' Dominguez) (65' Mανωλάς) (75' Machado)


Με φόρα από το 2013 μπήκε και στη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν «σεφτέ» στο 2014 με… τέσσερα κόντρα στην Καλλονή.

Συνεχίζει όπως σταμάτησε…

Ο Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη χρονιά, έκανε «σεφτέ» στο 2014, επικρατώντας 4-0 της Καλλονής, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Ο Σαβιόλα (13’) άνοιξε το σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, Ντομίνγκεζ (54’) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, ο Μανωλάς με κεφαλιά στο 65’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μασάντο στο 75’.

Το ματς:


Όπως αποχαιρέτησε το 2013, έτσι υποδέχτηκε και το 2014 ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με πολύ όρεξη και άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Καλλονή και χρειάστηκαν μόλις 13’ λεπτά για να κάνουν «σεφτέ» για το νέο έτος. Ο Σαβιόλα άνοιξε το σκορ και τα πράγματα έγιναν, πολύ εύκολα για τους παίκτες του Μίτσελ.

Με πίεσης ψηλά, η οποία ανάγκαζε τους παίκτες της Καλλονής σε πολλά και αβίαστα λάθη, οι πρωταθλητές Ελλάδας έφταναν στην περιοχή του Σιδεράκη, όμως είτε οι εξαιρετικές επεμβάσεις του νεαρού γκολκίπερ, είτε η… «ερυθρόλευκη» αφέλεια κράτησαν το σκορ στο επίπεδο του 1-0, μετά τα πρώτα 45 λεπτά. Κάμπελ, Τσόρι και Σαβιόλα ξεχώριζαν και ήταν οι κορυφαίοι του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Ντομίνγκεζ «κλείδωσαν» το παιχνίδι με δεύτερο τέρμα και απλοποίησαν ακόμα περισσότερο το πράγμα. Μάλιστα, αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Μίτσελ να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του, να δώσει ανάσες σε Σάμαρη και Μανιάτη και να δώσει χρόνο σε Εντινγκά και Μασάντο. Ο Μανωλάς, πιστός στο ραντεβού του με το σκοράρισμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο Ολυμπιακός, εντελώς απελευθερωμένος κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα, έφτανε στην περιοχή του Σιδεράκη και με τον Μασάντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελευταίο σφύριγμα από τον Παπαπέτρου, βρήκε τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος, ενώ παράλληλα ξεκίνησε με νίκες και τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας. Στο Περιστέρι δοκιμάζεται η ομάδα του Μίτσελ, την επόμενη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σάμαρης (66’ Εντινγκά), Μανιάτης (72’ Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ (55’ Βάις), Τσόρι, Σαβιόλα.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Σέποβιτς.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Γκοϊανίρα, Γιουκάρης (78’ Νταμπός), Μανούσος (69’ Βαλιός), Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Καζάκης (20’ λ.τ. Γκι Κάσα).

Στον πάγκο: Χογκ, Φουρλάνος, Κεϊτά, Φαρία.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
75' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μασάντο... Ο Βάις κάθετη πάσα στον Μασάντο, εκείνος σουτάρει και κάνει το 4-0.

65' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μανωλά... Γίνεται συνήθεια πλέον. Ο Μανωλάς σκοράρει και πάλι. Κόρνερ από τον Βάις, η μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Καλλονής, θα κάνει το κοντρόλ, θα πλασάρει και θα κάνει το 3-0.

54' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ... Υπέροχη πάσα του Κάμπελ στον Σαλίνο, παράλληλο γύρισμα από αυτόν, εύκολο έργο από τον Τσόρι και 2-0 για τον Ολυμπιακό.

13' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Σαβιόλα... Υπέροχη ενέργεια του Κάμπελ, περνάει την μπάλα στον Τσόρι, εκείνος γυρίζει παράλληλα στον ελεύθερο Σαβιόλα, κοντρόλ και εκτέλεση από τον Αργεντινό. 1-0 ο Ολυμπιακός πολύ νωρίς.

Οι Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ. Ο Κάμπελ θα κινείται δεξιά, ο Φουστέρ αριστερά, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα είναι πίσω απο τον Σαβιόλα.

Διάταξη 4-4-1-1 από τον Μίτσελ. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα. Ο Σαλίνο δεξιά στην άμυνα, ο Μπονγκ αριστερά και οι Μανωλάς και Παπαδόπουλος στο κέντρο της.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Τσόρι, Σαβιόλα.

 Στον πάγκο: Μέγιερι, Μασάντο, Παπάζογλου, Εντινγκά, Χολέμπας, Σέποβιτς, Βάις.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Γκοϊανίρα, Γιουκάρης, Μανούσος, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Καζάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons