OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ανέβασε ρυθμούς ο Μήτρογλου, συντηρητικά ο Σιόβας...

Ο Κώστας Μήτρογλου προπονήθηκε πιο εντατικά την Τετάρτη στην πρώτη προπόνηση για το 2014 ενώ ο Σιόβας έκανε συντηρητικό πρόγραμμα.

Ραντεβού στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού περιελάμβανε η πρώτη μέρα του νέου χρόνου με τους "ερυθρόλευκους" να συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Καλλονή.

Η προπόνηση έγινε υπό συνεχή βροχή αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Μίτσελ και τους παίκτες του να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς. 

Στο πρόγραμμα δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στις στημένες φάσεις, δηλαδή σε φάουλ και κόρνερ. Την ίδια ώρα ατομικό, συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σιόβας, ενώ πολύ καλά ήταν τα νέα για τον Κώστα Μήτρογλου. 

Ο Έλληνας επιθετικός προπονήθηκε πιο έντονα από κάθε άλλη φορά μετά τον τραυματισμό του, δείχνοντας πως η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά και θα μπορέσει σύντομα να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών. 

Τη λύση του συμβολαίου του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η Άουγκσμπουργκ.  

Ο δανεισμός του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στην Άουγκσμπουργκ έληξε άδοξα, αφού το συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού λύθηκε κοινή συναινέσει και επιστρέφει στον Ολυμπιακό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons