OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

"Απατεώνες και λαθρέμποροι"...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, μίλησε για το πρότυπο που λέγεται Ολυμπιακός, άφησε αιχμές κατά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ κι έκανε λόγο για απατεώνες, τυχοδιώκτες και λαθρεμπόρους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στα δορυφορικά κανάλια του ANT1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "GATE ANT1", από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αιχμηρός για κάποια ζητήματα, που έχουν να κάνουν, όπως χαρακτηριστικά είπε, με τυχοδιώκτες, απατεώνες και λαθρεμπόρους.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον κόσμο: "Οι δύο σημερινές αίθουσες έχουν ξεχειλίσει όχι μόνο από κόσμο, αλλά κυρίως από συναίσθημα! Συναίσθημα το οποίο δείχνει το πόσο πολύ αγάπη υπάρχει για τον σύλλογό μας και αυτό το συναίσθημα οπωσδήποτε μεταφέρεται και σε εμένα και συγκινούμαι ιδιαίτερα".

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» παράδειγμα προς μίμηση: "Θέλω να ευχηθώ για ακόμα μία φορά καλή χρονιά με χαρές για τον σύλλογό μας. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και πίστη όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Το τι έχει συμβεί στην ομάδα τα τελευταία χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες και το που έχει φτάσει η ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτό μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει κουράγιο να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά".

O Mαρινάκης, μίλησε για... τυχοδιώκτες, απατεώνες και λαθρεμπόρους: "Καλό θα ήταν και οι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ολυμπιακού. Ωστόσο βλέπουμε άλλα παραδείγματα που δεν είναι παραδείγματα προς μίμηση όπως ο Ολυμπιακός, αλλά παραδείγματα προς αποφυγή. Ποιος είναι τυχοδιώκτης, απατεώνας και λαθρέμπορας νομίζω το ξέρει καλύτερα ο ίδιος. Θα πρέπει όμως και η Πολιτεία να λάβει τα μέτρα της και να πληρώνουν όλοι ότι τους αναλογεί, για να είμαστε fair".

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς για την ομάδα του, τόνισε: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του κάθε ΠΑΟΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ και του κάθε ΠΑΟΚ αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να νοικοκυρέψει την ομάδα του και να μην ψάχνει δικαιολογίες. Να νοικοκυρέψει την ομάδα του, να γυμνάσει την ομάδα, να αγοράσει παίκτες να είναι ανταγωνιστικός και μετά να βγαίνει να μιλήσει. Γιατί από εκεί και πέρα θα μιλήσει μία θα μιλήσει δύο και μετά ξεφτιλίζεται".

Σχετικά με τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε: "Αυτή την στιγμή είναι υπέρβαση να φτάσεις στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παίζουμε με την Μάντσεστερ Γ. μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλο τον κόσμο. Εμείς από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και αν στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ομάδα τα δώσει όλα μαζί με τον υπέροχο κόσμο και νικήσουμε τότε έχουμε πιστεύω ελπίδες να κάνουμε την υπέρβαση και να ζήσουμε το όνειρο".

Για τις μεταγραφές υποστήριξε: "Έγινε μια μεταγραφή ήδη. Πήραμε έναν πολύ καλό παίκτη και έχουμε ενισχύσει το κέντρο μας και όπως είπε και ο προπονητής μας δεν χρειαζόμαστε άλλους παίκτες. Χρειαζόμαστε οι παίκτες που έχουμε να συνεχίσουν να δείχνουν το καλύτερό τους πρόσωπο, γιατί όταν έχεις μια δοκιμασμένη επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Από εκεί και πέρα αν βρεθεί κάτι τόσο καλό και ο προπονητής μας, μας υποδείξει κάτι τέτοιο είμαστε ανοιχτοί".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα ζητήματα του Μήτρογλου και του Ρομπέρτο: "Στον Μήτρογλου κάναμε ένα πολύ καλό συμβόλαιο που θα ζήλευε κάθε παίκτης στην Ευρώπη. Σχετικά με τον Ρομπέρτο, εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, θα είναι δύσκολο. Η πρόθεσή μας είναι ο Ρομπέρτο να μείνει για πολλά χρόνια στο λιμάνι".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons