OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Βαριά κάκωση ο Σιόβας...

Μεγάλη ανησυχία στον Ολυμπιακό με τον Σιόβα να τραυματίζεται στην προπόνηση του Σαββάτου και να διακομίζεται στο νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν βαριά κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής.

Ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο (Metropolitan) προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αφού του έγιναν οι πρώτες εξετάσεις υπήρξε ανακούφιση καθώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο παίκτης υπέστη κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής. Τονίζεται πάντως ότι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.
Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή προπόνηση (Σάββατο), ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Σιόβας, υπέστη βαριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

http://www.contra.gr

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ατρόμητο: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σαλίνο, Σάμαρης, Βάις. Οι εντός αποστολής θα δουλέψουν στημένες φάσεις (κόρνερ-φάουλ), την Κυριακή στις 11:00. Οι εκτός αποστολής θα κάνουν προπόνηση στις 10:30 και οι τραυματίες θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons