OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός 84 - 45 Τρίκαλα....

Μόνο για την επιστροφή του Σέντρικ Σίμονς και την ευκαιρία που είχε ο Αμερικανός σέντερ να βρει ρυθμό θα θυμούνται στον Ολυμπιακό την άνετη επικράτηση 84-45 κόντρα στα Τρίκαλα στο ΣΕΦ.

Την δέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 22η από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε, όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός, 84-45 επί των Τρικάλων στο ΣΕΦ. Καμία αντίσταση δεν προέβαλαν οι Θεσσαλοί, που ήταν απελπιστικά άστοχοι (20% σε δίποντα και τρίποντα) και δεν μπήκαν ποτέ στον ρυθμό του αγώνα.

Μοναδικό κέρδος για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Σίμονς που έδειξε να έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, που τον άφησε εκτός δράσης για ενάμισι μήνα. Κορυφαίοι και πρώτοι σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» οι Πρίντεζης και Περπέρογλου, προσπάθησαν από πλευράς φιλοξενούμενων οι Γιούιν και Γκρέιντζερ.

Ο αγώνας:

Με 11-0 στο πρώτο τετράλεπτο ξεκίνησε το ματς ο Ολυμπιακός, με τον Σίμονς να ξεκινά στην πεντάδα και να πετυχαίνει τέσσερις πόντους. Το σκορ ήταν 18-3 στο 8΄, αφού τα Τρίκαλα ήταν απελπιστικά άστοχα (2/15 στο 1ο δεκάλεπτο εντός πεδιάς). Το 1ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους στο +18 και τον Περπέρογλου να συνεχίζει «ζεστός» όπως και στα πρόσφατα ματς Ευρωλίγκας. Ο Λο μπήκε κεφάτος και με έξι γρήγορους πόντους και ασίστ έφτασε τη διαφορά στους 26, 35-29 6΄ λεπτά πριν το ημίχρονο, το οποίο έληξε με 41-15 για την ομάδα του Μπαρτζώκα.

Στα μέσα της 3ης περιόδου ο Ολυμπιακός έφτασε και στο +30 (52-22) με τους Πρίντεζη-Περπέρογλου να σκοράρουν και τα Τρίκαλα να συνεχίζουν να σουτάρουν με ποσοστό μικρότερο του 15% εντός πεδιάς. Το ματς πλέον δεν προσφερόταν ούτε για ανταγωνιστική προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους», ο Μπαρτζώκας έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Σίμονς που ανταποκρίθηκε, αλλά και στους Παπαπέτρου, Κατσίβελη. Με δύο σερί τρίποντα του ορεξάτου Πρίντεζη, η διαφορά πήγε στο +36 (74-38 στο 36΄), με το τελικό 84-45 να γράφει την ιστορία και τη μεγαλύτερη (+39) διαφορά του αγώνα..

Τα δεκάλεπτα: 25-7, 41-15, 61-27, 84-45.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Λο 8, Ντάνστον 2, Σπανούλης 3 (1), Περπέρογλου 16 (2), Παπαπέτρου 6 (1), Σλούκας 8 (1), Σίμονς 8, Μπέγκιτς 8, Πρίντεζης 22 (2), Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης.
Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Έβανς 10 (12 ριμπ.), Περούνιτσιτς, Γιούιν 10, Γιαννακίδης 2, Πέτροβιτς, Λεκάκης, Γκρέιντζερ 12, Δεληγιάννης 2, Φούντας, Νικολόπουλος 2, Γεωργάκης 4, Μουτακαμπίρ 3 (1).

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Παφίλης, Μπίκας.

* Ο Πέτγουεϊ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον ώμο λόγω τραντάγματος στο 13ο λεπτό. Όπως διαπιστώθηκε από το ιατρικό τιμ δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί ξανά για να προφυλαχθεί.

** Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμειναν οι Λοτζέσκι, Καββαδάς, Αγραβάνης για λόγους τακτικής και ο Χριστοδούλου που δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons