OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Μεγαθήριο ο Ολυμπιακός»...

Τιμή θεωρούν στη Ζιέλονα Γκόρα την… επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Πολωνία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση την Πέμπτη. 

Με… δέος αντιμετωπίζουν στις τάξεις της Ζιέλονα Γκόρα τον Ολυμπιακό, εν όψει της μεταξύ τους συνάντησης την Πέμπτη (19:45) στο φινάλε της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας. Πάντως οι Πολωνοί δηλώνουν έτοιμοι για μάχη.

«Κάναμε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Top 16. Πάντως είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Πολωνίας, Μιχάιλο Ούβαλιν, και πρόσθεσε: «Τώρα αντιμετωπίζουμε για την τελευταία αγωνιστική τον Ολυμπιακό κι αυτό αποτελεί για μας μία επιβράβευση. Είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην πόλη μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πραγματικό μεγαθήριο. Θα είναι πολύ όμορφο να έρθουν σε αυτό το ματς όλοι οι φίλαθλοί μας. Είναι μοναδική ευκαιρία να δουν σταρ όπως ο Σπανούλης. Το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο και δεν θα κατέβουμε στον αγώνα με λευκή πετσέτα. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε το παν για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λούκας Κόζαρεκ. «Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσπαθήσουμε το σχεδόν ακατόρθωτο, να κερδίσουμε τον μεγάλο Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία ομάδα και καθένας θα ήθελε να τους νικήσει. Κανείς δεν τα έχει καταφέρει φέτος. Εμείς θέλουμε να παλέψουμε και να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Ξέρουμε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από το ΣΕΦ, αλλά ίσως αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons