OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Σαλίνο...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τον Σαλίνο να ακολουθεί κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων" και της Άντερλεχτ ενόψει της αναμέτρησης του Φαλήρου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών το πρωί της Κυριακής (8/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όπου ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης. Όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Σε φουλ ρυθμούς και ο Λεάντρο Σαλίνο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα είναι στην διάθεση του Μίτσελ την Τρίτη, όντας αυτός που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Παράλληλα έγινε γνωστό το πρόγραμμα των δύο ομάδων ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας (9/12) στο Φαληρικό γήπεδο θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή, ενώ μια ώρα μετά θα ακολουθήσει αυτή της Άντερλεχτ.

Στις 19:00 οι Βέλγοι θα προπονηθούν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ στις 19:45 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Αμφότερες οι προπονήσεις θα είναι ανοικτές για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons