OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

«Οι παίκτες μου είναι οι μάγοι»

Τα εύσημα στους παίκτες του δίνει για τη καλή σεζόν του Ολυμπιακού ο Μίτσελ μέσα από συνέντευξή του. Ο Ισπανός προπονητής έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά ενώ μίλησε και για τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μίτσελ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ισπανία, όπου περνάει τις γιορτές μαζί με την οικογένειά του. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Realnews» για το φετινό Ολυμπιακό, τη νέα χρονιά που έρχεται αλλά και τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ChampionsLeague.

 «Θέλω τον καινούργιο χρόνο να συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που τελειώσαμε στον προηγούμενο. Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με όσα έχουμε καταφέρει. Έχουμε παίξει πολύ καλά. Υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουν συμβεί ως τώρα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο 50χρονος τεχνικό για να συνεχίσει λέγοντας ότι δεν έχει μαγικό ραβδί: «Δεν είμαι εγώ μάγος. Αυτοί είναι οι... μάγοι. Δουλεύουν πραγματικά πάρα πολύ καλά. Σίγουρα ο προπονητής έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα., αλλά τον πιο σημαντικό τον έχουν οι παίκτες. Η δική τους ποιότητα είναι που κάνει τη διαφορά».

Ο Ισπανός σχετικά με το αν έχει όνειρα για τη νέα χρόνια τόνισε «Άλλα όνειρα; Πραγματικά είμαι γεμάτος. Τι άλλο να ζητήσω; Παίζουμε καλά. Σπάμε τα ρεκόρ. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσω;», ενώ για τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επεσήμανε ότι θα πρέπει να το απολαύσουν: «Είναι φανταστικό αυτό που μας συμβαίνει για την ακρίβεια- πρόκειται να συμβεί- με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα μεγάλο βραβείο. Ένα μεγάλο δώρο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να πάμε και να το απολαύσουμε».

Στο τέλος ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για το νέο έτος: 

 «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ευτυχία, ειρήνη και κυρίως να βρει ο καθένας τον δρόμο του σε αυτές τις δυσκολίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons