OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ανάσες σε Χολέμπας ενόψει ΠΑΣ...

Ο Ολυμπιακός με την προπόνηση της Τρίτης (17/12) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Χολέμπας, Παπαδόπουλο και Γιαταμπαρέ να μένουν εκτός αποστολής.

Για την 16η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το απόγευμα (19:30) της Τετάρτης (18/12).

Οι "ερυθρόλευκοι" με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (17/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης.

Στην τακτική, την επιθετική και αμυντική λειτουργία, στην κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, έριξαν το βάρος ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του, δίνοντας έμφαση στα συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού.

Ο Χολέμπας για λόγους συντήρησης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μήτρογλου ακολούθησε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Μανιάτης με την σειρά του αισθάνεται ολοένα και καλύτερα, ακολουθώντας και πάλι κανονικό πρόγραμμα.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμπεριλαμβάνοντας 18 παίκτες. Πρόκειται για τους Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μπονγκ, Μασάντο, Μανωλά, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Σιόβα, Τόρες και Βάις.

Ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε το ροτέισον δίνοντας ανάσες στους Χολέμπας και Αβραάμ Παπαδόπουλο (δεν θέλει να πιέσει με συνεχόμενα ματς τον αρχηγό του Ολυμπιακού), με την απουσία του Γιαταμπαρέ από την 18άδα για ακόμη ένα ματς να προκαλεί εντύπωση. Τελευταία φορά ο διεθνής με το Μάλι άσος αγωνίστηκε στο εντός έδρας ματς με την Μπενφίκα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ιμπαγάσα, Μετζανί, με τον Αλγερινό διεθνή στόπερ να βρίσκεται εκτός πλάνων του Μίτσελ εδώ και κάμποσο διάστημα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να βάλει πολύ χαμηλές τιμές στα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να δώσει σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται την δυνατότητα να βρεθεί στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons