OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Με δίδυμο Μήτρογλου-Σαβιόλα για 3x3...

Με δίδυμο Μήτρογλου-Σαβιόλα σκέφτεται να παρατάξει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στο αποψινό ματς με τον Λεβαδειακό (21:30) με στόχο το 3/3 στο πρωτάθλημα. Φουστέρ και Μπονγκ αντί Χολέμπας στο βασικό σχήμα. 

Να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με… αέρα θέλει ο Ολυμπιακός, που απόψε (21:30, Novasports 1) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό του… παλιόφιλου Τάκη Λεμονή για την τρίτη αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα θέτοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για το 41ο πρωτάθλημα.

Οι σκέψεις του Μίτσελ

Ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με φουλ επιθετικό σχήμα και επιθετικό δίδυμο τους Σαβιόλα και Μήτρογλου. Τη θέση του Τσόρι, που έμεινε εκτός αποστολής καθώς είναι καταπονημένος, αναμένεται να πάρει ο Φουστέρ, ενώ Κάμπελ θα διατηρήσει τη θέση του εξτρέμ. Μανιάτης και Σάμαρης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ σε ό,τι αφορά την άμυνα, ο Μπονγκ έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Χολέμπας για το αριστερό άκρο. Ο Σαλίνο θα είναι δεξιά, οι Μανωλάς και Σιόβας τα δύο στόπερ και ο Ρομπέρτο στο τέρμα.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Μέγιερι, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Παπάζογλου και Βάις, ενώ εκτός πέραν του Τσόρι είναι οι Αβρ. Παπαδόπουλος και Μιγκέλ Τόρες (κρίθηκαν ανέτοιμοι), όπως και ο Εντινγκά, που χθες ανακοινώθηκε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons