OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η αποστολή για την Ξάνθη...

Με 19 ποδοσφαιριστές πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο ματς του Σαββάτου, απέναντι στην ομάδα της Θράκης, για το «4 στα 4».

Σχεδόν… πάνοπλος ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το επικείμενο ματς Πρωταθλήματος, της 4ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο την Ξάνθη. Όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν στην βάση τους, όμως δεν συμπεριλήφθηκαν όλοι στα πλάνα του κ. Μίτσελ.

Η κόπωση που επιφέρουν οι υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών με τα αντιπροσωπευτικά του συγκροτήματα αναγκάζει τον Ισπανό τεχνικό να δώσει «ανάσες» σε ορισμένους εξ αυτών, αφού ακολουθεί και το πολύ σημαντικό ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό ματς (20:30, «Γ, Καραϊσκάκης») κόντρα στην Ξάνθη: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βάις, Γιαταμπαρέ.

** Οι παίκτες δούλεψαν σήμερα πάρα πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, μέσω διτέρματος και στημένων φάσεων (φάουλ και κόρνερ).

** Ο Μιγκέλ Τόρες συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε και πάλι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ανεβάζοντας ρυθμό.

** Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής ή λόγω κόπωσης από τα συνεχή ματς με τις εθνικές τους ομάδες, έμειναν οι Κάμπελ, Κάρολ, Κοντρέρας, Γιαννιώτης, Ιμπαγάσα, Αβραάμ, Σέποβιτς, Σιόβας.

** Οι εντός αποστολής παίκτες θα κάνουν ένα χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons